Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Mika.Sutinen
helmi 18, 2008, 15.22
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lahjakkuus
Vastaukset: 164
Luettu: 21548

Mulla on asiasta sellainen käsitys että nämä heikkolahjaiset tulevat (yleensä) paremmiksi opettajiksi kuin sellaiset henkilöt joilla homma toimii luonnostaan. Sinänsä tämä on ihan loogista, jos homma ei luonnostaan toimi joutuu asioiden sisäistämiseen näkemään enemmän vaivaa, jolloin tuo sisäistämisprosessi on helpompi siirtää opetettavaan. Niin, ja ei siitä kärsivällisyydestä ja työmoraalistakaan ole varmasti haittaa treenien vetäjille, ja näitä ominaisuuksia löytyy varmasti henkilöltä joka on saavuttanut korkean tason puhtaasti kärsivällisen työn teon kautta.

Tokihan huippulahjakkaatkin joutuvat treenaamaan käytännössä kaiken aikansa mikäli haluavat huipulle. Hyvä esimerkki on vaikkapa Jari Litmanen, joka on sanonut että silloin kun muut hänen ikäisensä menivät 16-vuotiaina diskoon vikittelemään tyttöjä jäi Jari kotiin harjoittelemaan. Eli kyllä nuo huippu-urheilijatkin viettävät enimmäkseen melkoista munkin/nunnan elämää.
Mika.Sutinen
helmi 17, 2008, 19.01
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lahjakkuus
Vastaukset: 164
Luettu: 21548

Ainakin liikunnan ollessa kyseessä lahjakkuus voisi liittyä paljolti nopeiden ja hitaiden lihassolujen määrään? Nuohan vaihtelevat yksilöittäin.