Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

eliisa
maalis 1, 2013, 17.26
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Typerimmät treenimetodit ja ravintouskomukset joihin olet törmännyt
Vastaukset: 148
Luettu: 20501

Typerimmät treenimetodit ja ravintouskomukset joihin olet törmännyt

Hauska ketju! Outoja treenaaus- ja ruokavaliojuttuja mitä olen itse kuullut:

-Vedenjuomiskielto joidenkin lajien treeneissä. Kukaan ei ikinä osaa vastata että mihin moinen perustuu.
-Ne naistenlehtien minipainoilla tehtävät treeniohjelmat joilla lihas ei "kasva rumasti" vaan kroppa "ainoastaan kiinteytyy".
-Omituinen argumentti ettei hedelmiä saisi syödä ollenkaan treenipäivinä. Tähänkään en saanut minkään valtakunnan perustetta kun ihmettelin syytä.
-Yhden internetvalopään saarna että vapailla painoilla harjoitteleminen olisi jotenkin supervaarallista ja ihmisen pitäisi harrastaa ainoastaan ns. luonnollisia liikuntamuotoja kuten juoksua ja joogaa. Itse kyllä olen vielä hengissä vaikka levytangon kanssa säännöllisesti treenaan.
-Uskomus, että ilman juuri niitä ihmeellisiä perulaisia jäkälänjuuria ei ihminen voi mitenkään voida hyvin ja että perus markettiruoka tappaa jo pelkästään jos kaupan ohi kävelee. Kaikenlaiset superfoodit sun muut voivat ollakin ihan hyvä lisä ruokavalioon, mutta useimmiten vaikutukset eivät ole niin ihmellisen järisyttäviä jos verrataan vaikka kotimaisiin marjoihin. (Sitten oli myös se yksi tapaus joka joi pelkkää kookosvettä koska suomalainen vesijohtovesi on kuulemma liian saastunutta, mutta toivottavasti oli ääritapaus.)