Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Disturbed
maalis 18, 2014, 11.27
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Käytättekö ravintolisiä?
Vastaukset: 407
Luettu: 41732

Käytättekö ravintolisiä?

Presenter kirjoitti: Koska suhtaudun koko superfood-markkinointiin aika skeptisesti, oma ehdotukseni on, että korvaat macajauheet kotimaisilla marjoilla. Esimerkiksi mustaherukka ja mustikka ovat kaupastakin ostettuna halvempia ja maistuvat huomattavasti paremmalta (en ole macajauhetta maistanut, mutta ainakin tuon kuvailusi perusteella voin väittää näin).
Joo, voi olla että tuo markkinointi osu ja heräteostos tuli taas tehtyä :lol: Mustikat tahtoo aika kalliita olla mun budjetille, vaikka välillä on niitäkin tullu ostettua. Vadelmia tulee ostettua useammin, vaikka niihinkin nopeasti rahaa kyllä menee. Nämä ne ovat ainakin maultaan loistavia..
Disturbed
maalis 18, 2014, 10.01
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Käytättekö ravintolisiä?
Vastaukset: 407
Luettu: 41732

Käytättekö ravintolisiä?

Mites, kalaöljyä ja vitamiineja, välillä myös sinkkiä ja magnesiumia on tullut otettua. Nyt kuitenkin on lisääntyntyt aina vain kiinnostus terveyteen ja dieettiin. Syystä ja toisesta halusin lisätä tähän kokeiluun maca jauhetta.

Ongelmana tahtoo olla ettei tuo tahdo mennä alas oikein millään. Netissä kovasti ovat ihmiset sitä mieltä että se on joko helvetin pahaa tai ihan siedettävää. Minulla se oli tuo ensimmäinen. Myös jo ko. jauheen haistaminen tuo oksennusrefleksin (ei minulle sinänsä mitään uutta, kai herkkä vatsa tai jotain, monesti erittäin pahat hajut alkavat oksettamaan)

Otin noin 0.5 litraa vettä ja lisäsin noin puoli teelusikallista maca jauhetta. Maistui kusen peittämälle yrjölaastarille jonka päälle on ripoteltu mausteina kuivatettua ripulipaskaa ja halpaa mautonta grillimaustetta. Tai jotain sinnepäin, noh, pahaa se kuitenkin oli vaikka ainetta itseään oli hyvin minimaalinen määrä ja vettäkin oli reippaasti. Mihin tätä saisi sekoitettua niin että ei oksettaisi? Ruokaa en uskalla lähtä kokeilemaan ettei pilalle mene (jotkut sanovat käyttäneen ruoan päälle ripoteltuna), jugurtti vaihtoehto kiinnostaa. Smoothieta myös moni ehdottanut, ei vain ole mitään laitetta jolla moista valmistaa.

Muilla kokemuksia macasta? Myös Spirulina kiinnostaa tulevaisuuden kokeiluna, mutta sen mausta olen kuullut myös yhtä sun toista brushteeth
Disturbed
loka 9, 2012, 22.36
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Käytättekö ravintolisiä?
Vastaukset: 407
Luettu: 41732

Käytättekö ravintolisiä?

Kalaa ei tuu syötyä joten Omega3 kapseleita tulee napsittua. Samaten tommosia monivitamiineja. Ja sit vielä magnesiumia. Kalliita on, vaan mikäpä nykyään ei olis.