Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 10 tulosta

Jemi
loka 28, 2012, 07.23
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

No juu tuli oltua vähän tauolla kun sain sitten tietää olevani raskaana :D No, nyt meillä on toinenkin ihana pikkutyttö <3 raskausaika meni taas vaihteeksi laiskotellessa (ellei esikoisen perässä juoksemista lasketa liikunnaksi) ja sitten 9. heinäkuuta vauva päätti syntyä. Sektiolla sitte loppujen lopuksi. Kaikki sujui sinänsä hyvin ettei siinä ongelmia ollut, syy sektioon oli vauvan virheellinen asento mahassa, joten ei mitään vakavaa. Raskauden jälkeen olen saanut itestäni häädettyä noin 27kg. 5 viikkoa sektion jälkeen lääkäri sanoi että saan sitten aloitella liikuntaa, judoakin, kun siltä tuntuu. Eli ei mitään kieltoja. Jipppiii menin sit heti seuraavana päivänä judosalille :D Hyvin meni, aluksi toki varovasti. Olen nyt innostunut juoksemaankin, lasten nukkuessa löhöilyt on vaihtuneet suurilta osin juoksulenkkeihin tai muuhun liikuntaan.

Viime viikko meni vähäisillä liikunnoilla, kävin kerran vajaan tunnin kävelylenkillä ja puolentoista tunnin kevyissä judotreeneissä. Viikko sitten tuli kurkku kipeäksi, se sit kyllä meni ohi mutta koko viikon on ollut vähän nuhainen olo. Alkuviikosta oli selkä ihan jumissa ja käväisin sitten hierojalla kun en meinannut saada selkääkään suoraksi. Onneksi se siitä sit kans helpotti, eilen oli judokisat tossa Kaustisella ja sinne sitten uskaltauduin ja hyvin meni, kaksi ottelua ja kultaa tuli :) Tänään en taida tehdä mitään muuta kuin venytellä ja ehkäpä kävellä, huomenna taidan käydä vähän juoksemassa ja treenata vähän lihaskuntoa kun sitäkään ei oo tullut koko viikkoon tehtyä.
Jemi
loka 20, 2011, 10.28
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Maanantaina (apua, oliko se maanantai :D) kävin reilun 10km kävelylenkillä, eilen sitten lyhyemmällä (en tiedä tarkalleen matkaa, ehkä vain 5km?). Tiistaina oli judotreenit 1,5h joissa treenattiin aika paljon kestävyyttä ja lihaskuntoa taas. Ei oikein sujunut, väärä vyö mukana, urheilurintsikat kotona... :D Tänään koitan valmistautua ajoissa että tulee kaikki tarpeellinen mukaan eikä tarvi niin kiirellä lähteä kotoa.
Jemi
loka 16, 2011, 09.16
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Jaahas hyvin alkaa tää mun kirjoittelu, viikonloppu kului aika liikunnattomasti jos ei lasketa jotain lyhyitä kävelylenkkejä ja sitä kun eilen kiipeilin pitkin kattoja ja tikapuita ikkunasta sisälle kun anoppilan oven lukko ei suostunut aukeamaan ja jäätiin anopin kanssa pihalle, eikä muita tietenkään sitte ollu paikalla :D Ai joo ja eilen mä vähän kahvakuulan kanssa jotain värkkäilin illalla. En vaan ole oikein löytänyt mitään mielenkiiintoisia treenejä hirveästi, kunhan nyt heiluttelin sitä ylös alas ja tein jotain kyykkyjä.

Olisiko jollain hyvää ja mielenkiintoista videolinkkivinkkiä kahvakuulaliikkeistä?
Jemi
loka 15, 2011, 00.17
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Sosiaali- ja terveysalan opistolla :)

Hui menipäs aika nopeeta, nyt on ainakin vaatekaappi järjestyksessä :D Kai se ois suunnistettava sänkyä kohti että jaksaa aamulla ylös ja ehkä jaksaisi tehdäkin jotain ettö saisi kirjoitettavaa tänne sitte huomenna :)
Jemi
loka 14, 2011, 21.38
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Ahaa... Voi olla että tiedän sit ketä tarkotat :) Aika pitkä tyyppi?

Tänään elikkäs 14.10.2011 en oo tehnyt hirveesti mitään, pitää antaa lihastenkin levätä välillä kun oon nyt kolmena päivänä peräkkäin (juu ei vissiin kannattais) tehny sen verran vatsoja yms että on lihakset vähän kipeenä. Hyötyliikuntaa on kyllä tullut harrastettua tuon pienen ikiliikkujan perässä juostessa ja käytiinpä pari kertaa jonkinlaisella lyhyellä kävelylenkilläkin. Nyt on illan ohjelmassa vielä jonkin verran siivousta kunhan saan takaliston ylös sohvalta :D

Meillä kun ei viikonloppuna ole treenejä, niin ajattelin kysäistä ensi viikolla, onko kukaan treenikaveri kiinnostunut randoritreeneistä viikonloppuisin... Pelkkää randoria siis vaan niin kauan kuin jaksaa :) Ite tykkään hirmusesti sellasesta. Voispa myös pitkästä aikaa ehdottaa josko pidettäisiin jotkut pienet "kisat" ihan vaan seuran porukan kesken.
Jemi
loka 14, 2011, 15.52
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Okei, meiän seurassa on ehkä kolme joilla on ollu useamman vuoden musta vyö ja jotka on harjotelleet viime vuosinakin :)
Jemi
loka 14, 2011, 13.15
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

JanneM, muistakko yhtään minkä niminen? :)

Sisu, voi kiva, pitääpä käydä lueskelemassa ! :)

obmijoy, kiitti linkkivinkeistä :)

PCD, aijaa :D Sä näköjään Kokkolasta, mä käyn siellä koulua :)
Jemi
loka 14, 2011, 07.44
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Pietarsaaren Enbukan. Joo on se hyvä laji :) Me vaan tarvittais isompi sali, eikä oikein saada mistään..
Jemi
loka 13, 2011, 21.24
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Kiitos kiitos :)

Jaa tää aloittaminen on aina joka asiassa vaikeinta, no, aloitetaan kuitenkin tästä päivästä eli 13.10.2011 ja judotreenit 1,5h. Tämän päivän treenit oli enemmänkin sellaista kuntoon keskittyvää, lihaskuntoliikkeitä reilusti, juoksemista, hyppimistä, ukemeja ja lempiheittoja. Loppuun vielä kerrankin kunnon venyttelyt, mä olen hirmulaiska tekemään niitä kotona vaikka pitäisi, siks oonkin yhtä notkea kuin näkkileipä ;) Pitäisi ottaa tavaksi (kuten olen tässä viime päivinä viikkoina kuukausina suunnitellut), että iltaisin tv:tä katsellessa venyttelisi kunnolla. Mä aina jossain välissä illalla katson salkkarit jos ehdin, joten siinä olisi puolisen tuntia tehokasta venymisaikaa.

Toivottavasti viikonloppuna saan taas jotain järkevää aikaiseksi, että voin kirjoitella tänne :) Venyttelyvinkkejä otetaan mielellään vastaan! Ja kertokaa ihmeessä jos mä töppäilen jotain täällä joko kirjoituksissa tai mun treenaamisissani :D
Jemi
loka 13, 2011, 13.50
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jemi
Vastaukset: 19
Luettu: 8348

Jemi

Juu heippa, mä olen 20-vuotias nainen ja harrastan judoa :) En enää tarkasti muista milloin aloitin, mutta varmaan noin kymmenisen vuotta sitten. 2010 joulukuussa meille syntyi vauva, joten siinä sitten oli taukoa treenaamisesta. Raskausaikana kävin vielä ihan loppuvaiheessa aika pitkillä kävelylenkeillä mutta en oikein muuta sitten tehnyt. Vauvan syntymän jälkeen jostain tammikuusta asti kävin enemmän tai vähemmän säännöllisesti (toisin sanoen silloin tällöin) harkoissa ja kävelylenkeillä tietenkin vaunujen kanssa. Kesällä aloitin sitten uudestaan "kunnolla" treenaamisen. Meillä tosin on vain kaksi kertaa viikossa puolentoista tunnin treenit, joskus harvoin myös viikonloppuisin.

Judon lisäksi käyn lenkkeilemässä ja pyöräilemässä. Kuntosaleista en kyllä kovin paljoa voi sanoa tykkääväni, eikä aina ole aikaakaan käydä, mutta kotona yritän ihan tavallisia lihaskuntoliikkeitä tehdä joko ilman painoa tai kahvakuulan kanssa. Haluaisin parantaa kuntoa ja tekniikoita, ehkä sitä ensi vuonna saisi aikaiseksi mentyä SM-kisoihin vihdoin ja viimein. Ensi kuun lopussa on yhdet pienemmät kisat, mutta niitäkin varten haluaisin pudottaa painoa muutaman kilon vielä, että pääsen alempaan sarjaan.

Voi, en mä tiedä mitä muuta itsestäni kertoisin, eiköhän tämä riitä, saa kysyä jos on kysyttävää ja muutenkin kommentoida ja antaa vinkkejä :)