Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

el-jefe
tammi 4, 2016, 19.29
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2118
Luettu: 316673

Kamppailulajit ja media

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010 ... 2_uu.shtml

Oulun poliisi on jatkanut viime joulukuussa oululaisessa hotellissa tapahtuneiden teinityttöjen raiskaustapausten tutkintaa.

Rikoskomisario Seppo Leinonen Oulun poliisista vahvistaa Iltalehdelle, että tapahtumaan liittyy päihteiden käyttöä. Poliisi uskoo saavansa DNA-näytteet valmiiksi kiireellisinä vielä tammikuun aikana.

Tämän jälkeen poliisi pystyy siirtämään jutun syyttäjälle syyteharkintaan.

43-vuotias eteläsuomalainen mies vangittiin tapahtuman johdosta todennäköisin syin epäiltynä joulukuun puolivälissä. Mies on yhä vangittuna ja hänellä on edelleen yhteydenpitorajoitus, eli hän saa olla yhteydessä vain puolisoonsa ja puolusasianajajaansa.

Häntä epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta, kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, seksipalvelun ostamisesta nuorelta sekä saman rikoksen yrityksestä.

Uhreja on kaksi ja he ovat 14- ja 15-vuotiaita.

Syytteen nostamisen takaraja on 1. huhtikuuta.

Epäilty mies on Iltalehden tietojen mukaan kamppailulajin harrastaja, joka on menestynyt Suomen ja Pohjoismaiden tasolla sekä kilpaillut myös muualla ulkomailla. Mies valmentaa entisessä kilpalajissaan.

Miehellä on Uudellamaalla parikymmentä vuotta sitten perustettu tukkukauppa, joka myy erilaisia tuotteita ja kuljetuspalveluita.