Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Taijin harjoittaja
kesä 13, 2014, 16.59
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajiseurojen ongelmat kaupallisilla saleilla
Vastaukset: 58
Luettu: 11757

Kamppailulajiseurojen ongelmat kaupallisilla saleilla

Minun mielestäni tuossa ei tarvitse arvailla eikä odotella. Puhuu ihmisten kanssa mitä kukakin haluaa ja aikoo tehdä. Ja jos harjoitussalin toiminta on ollut noin ikävää, niin itse ainakin lähtisin muualle. Vanhaan seuraan, jos sen saa takaisin tai uuteen omaan seuraan. Joku on joskus sanonut, että tosi coolit tyypit ei ala valittaa. Ne vaan tyynesti sulkee itseään loukanneen ihmisen elämästään.

Jatkakaa harjoittelua.
8-)
Taijin harjoittaja
kesä 13, 2014, 12.56
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajiseurojen ongelmat kaupallisilla saleilla
Vastaukset: 58
Luettu: 11757

Kamppailulajiseurojen ongelmat kaupallisilla saleilla

Kun kaadutaan, niin noustaan pystyyn.

Keskustelkaa:
1) harjoittelijoiden kanssa
2) juristin kanssa
3) kaupungin liikuntajohtajan kanssa
4) jatkakaa treenaamista

Nyt ensin pitää keskustella kaikkien kesäkuussa treeneissä käyvien harrastajien kanssa siitä, mitä he haluavat tehdä? Haluavatko he jatkaa harjoittelua vai lopettaa sen? Jatkaa kaupallisella salilla vai siirtyä uusiin tiloihin? Jatkaa samassa seurassa vai perustaa uuden seuran? Kaikille jäsenille pitää lähettää maili ja kehoittaa tulemaan harjoituksiin keskustelemaan tilanteesta.

Sitten kun on saatu jäsenistön mielipiteestä selvää, pitää keskustella juristin kanssa. Voiko nykyisen seuran yhteyden saliin katkaista pitämällä yleiskokouksen ja valitsemalla uuden johdon? Kenelle kuuluvat nykyisen seuran rahat? Vai onko parempi perustaa uusi seura? Muita neuvoja? Sen jälkeen kuin tiedetään mitä voidaan tehdä, mailataan jäsenille ja kerrotaan tilanne. Ei jätetä ketään pimentoon.

Sen jälkeen kirjataan ylös harjoittelijoiden määrä ja taso ja tarvittavien harjoitustuntien määrä ja pyydetään kaupungin liikuntajohtajalta audienssia ja kerrotaaan tilanne. Salien haun määräaika joustaa, kun on riittävän hyvä selitys - kuten se, että irtisanominen tapahtui salien hakuajan jälkeen. Jos siellä on 100 urheilijaa ilman tiloja (ja heistä osa SM-tason urheilijoita), niin kaupunki katsoo miten se voi auttaa. Jos siellä on 5 liikunnanharrastajaa, niin kaupunki ei paljon vaivaa näe. Ja taas mailataan jäsenille ja kerrotaan tilanne.

Tietysti potkut harmittavat mutta nyky-Suomessa ne ovat normaalia. 100.000 ihmistä saa vuosittain potkut työpaikastaan ja sama määrä avioliitostaan. Elämässä sattuu isompiakin kolhuja kuin harjoitussalin treenivuorojen loppuminen. Ja kannattaa muistaa, että osaaminen siirtyy harjoittelijoiden mukana uuteen paikkaan ja puolen vuoden päästä entinen paikka on unohdettu ja treenit jatkuvat. Ai niin - ja omaa treeniä voi ja pitää jatkaa pienelläkin porukalla.

8-)