Haku löysi 1 tuloksen

Taijin harjoittaja
huhti 13, 2015, 10.03
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Opettajien voimankäyttö
Vastaukset: 191
Luettu: 27096

Opettajien voimankäyttö

Lasse Candé kirjoitti: Tämä ketju alkoi aikana jolloin oli juuri tapahtunut se mediassa ollut ruokalastapoisto. Juuri tuon kaltainen johtaminen ja yhteistyön peräänkuuluttaminen meni siinä tilanteessa päin honkia. Opettaja päätyi yksin heittämään lapsen ulos ja lapsi oli keskustelullisesti asemoitunut olemaan oikeassa ja "omaamaan oikeuksia joita opettaja sitten rikkoo". Toisen yhteistyökykyisen opettajan pyytäminen paikalle olisi jo saattanut saada lapsen kävelemään ulos.
Ihan näin yllättäen paljastan vaalisalaisuuden: minä äänestin tuota eduskuntaan. Se, että mies teki sen mitä hänen nähdäkseen koulurauha vaati ja sen jälkeen naiset antoivat hänelle potkut ja sen jälkeen 215.000 ihmistä kirjoitti adressin, jossa sanoivat, että mies oli oikeassa - no joskus vaan tuntuu, että pitää sanoa, että teit oikein.
Voi olla, että äänestin häntä sanoakseni, että byrokraatit kortistoon sieltä toimistostaan ja voi olla, että halusin kiittää - mutta kuten sanottu äänestin häntä eduskuntaan viime viikolla.

Terveisin Pölhöpopulisti.