Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Markus Santi
tammi 10, 2012, 12.25
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Sin Moo Hapkido
Vastaukset: 209
Luettu: 71221

Sin Moo Hapkido

Invictus kirjoitti: Öh... Olenko muuten ihan harhateillä vai onko asia kuitenkin näin, että Combat Hapkidon perustaja ei ole treenannut päivääkään Sin Moo Hapkidoa? Ihan sillä vaan mietein asiaa ääneen kun olen useamminkin nähnyt/kuullut mainittavan että CH olisi riisutumpi versio Sin Moosta. Kun muistaisin näin, että GM Pellegrinin Hapkido pohja tulisi jostain ihan muusta? Eli onko tämä kyseinen CH/Sin Moo vertaus vain ja ainoastaan vertaus vai onko tyylisuunnilla joitain muitakin yhtymäkohtia kuin se, että (ainakin täällä Suomessa) mm. osa opettajista opettaa tai on treenannut molempia?
Se mitä minä olen kuullut meidän liiton päämieheltä on toi sama, eli GM Pellegrini:n Hapkido vyöt on annettu toisten Hapkidoliittojen kautta, eikä Ji:n liitolta. Kiinnostaisi tietää missä CH:ta on nimenomaan verrattu Sin Moo Hapkido johdannaiseksi eikä pelkästään hapkido? Tietenkin minun sanoma on "minulle kerrottu"- pohjalla. Jos olen väärässä ja joku CH harrastaja korjaa sanomaani, olisi kiva tietää myös CH:n virallinen kanta tähän asiaan. Huhut kun tuuppaavat olla hieman subjektiivisia :)
Markus Santi
tammi 10, 2012, 07.42
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Sin Moo Hapkido
Vastaukset: 209
Luettu: 71221

Sin Moo Hapkido

nomad kirjoitti: Juu tuota kaptahin postaamaa meinasin. Tiedän, että sin moossa sparrataan ja hyvä niin, mutta curriculumista saisi tuollaiset erikoisratkaisumallit poistaa käyttökelvottomina. Sillä vaan taitaa olla jo nimikin, combat hapkido brushteeth
Jos halutaan viilata pilkkua niin laji missä curriculumia on "tehostettu" on Kwan Nyom Hapkido. Meidän liiton päämies on kuitenkin Ji:n oppilas ja myös Sin Moo Hapkidon edustaja Australiassa ja aasian saarivaltioissa, mutta treenaamme täysin omalla tekniikkakartalla ja eri painotuksella.