Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Daddy
elo 7, 2018, 08.24
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Laitosten ja tärkeiden yritysten turvallisuustekijät
Vastaukset: 8
Luettu: 4335

Laitosten ja tärkeiden yritysten turvallisuustekijät

Asian ytimeen osuva kirjoitus, varsinkin tämä kohta:
Kuinkahan monta kertaa olen saanut alaiseltani itkun sekaisen puhelun, kun asiakas on käynyt raivoamassa naama punaisena aulapalvelijalle, Syynä on ollut, että on kysytty henkilökorttia toimitusjohtajalta tai hallituksen jäseneltä. Tai ollaan viivästytetty huoltotyötä, kun on pyritty selvittämään minne huoltomies on menossa ja kuka toimii isäntänä. Vartijalle annetuissa ohjeissa toimeksiantaja on kuitenkin ilmoittanut yksiselitteisesti, että kaikilla tulee olla henkilökortti näkyvillä ja huoltomiehet liikkuvat vain isännän kanssa tiloissa.

Aulapalvelijoille syntyy helposti toimintamalli, jossa välttääkseen negatiiviset palautteet päästetään sisälle jokainen, joka saattaisi valittamalla aiheuttaa negatiivisen palautteen.
Näin se vaan - ikävä kyllä - käytännössä menee.
Ensin on tiukat ja selkeät ohjeet, että kulkulupa pitää olla kaikilla esillä jne. Sitten tulee käytäntö, jossa kaikki pasha kaatuu sen yksittäisen vartijan syliin jos hän yrittää toimia annettujen ohjeiden mukaan.

Hassuimmillaan sitä kulkulupaa pitäisi vaatia, mutta kulkuluvan myöntävä taho ei ole auki/paikalla/tms. Luovaa joustamista siinä tarvitaan, kun kaveri on selvästi oikeutettu kulkulupaan, mutta ei pysty saamaan sitä mistään :D