Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Daddy
heinä 12, 2018, 09.07
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Oppiminen näkemällä, kuulemalla tai tekemällä
Vastaukset: 33
Luettu: 4091

Re: Koivuhalko

"Hakemaasi sivua ei löytynyt"
Daddy
kesä 28, 2018, 14.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Oppiminen näkemällä, kuulemalla tai tekemällä
Vastaukset: 33
Luettu: 4091

Oppiminen näkemällä, kuulemalla tai tekemällä

Kari Aittomäki kirjoitti:
kesä 22, 2018, 01.39
Huomasin ilmiön ekakerran kun opettelin käyttään kettinkejä, treenatessa se oli aika epätarkka ja -mukava peli mutta bileitten alettua se pyöri ja iski kuin käärme, välillä terävästi ja välillä tankomaisesti. Olin jotain kolmetoistias ja justiinsa karatetartunnan saanu, jotenkin se herkäntarkka kanavointi seuras luontojaan myös aseisiin..
Improaseita olin kyllä jo käytellyt. Puukko ja kirveskin lensivät jo tarkasti.
Juttuun liittyy mystinenkin muisto, kerran kävin ylivoiman kimppuun rautakangella ja sällien kipiteltyä karkumäelle mätkin niitten letukan.. tai siis letukkaa, eihän sitä perkelettä saanu ku vähä lommoille.
Jälkeenpäin ihmettelin kun se raskas peli oli niin kevyen tuntunen ja pyörittelin sitä kuin parempikin hojosankari.
En ollut koskaan treenannut taistelusauvoja, vain visualisoinut Robinhoodin ja Ivanhoe-kirjojen ryhmysauvamättöä.

Jatkan tästä off-topicista, eli pelkän visualisoinnin kautta oppimisesta.

Kävi tässä nimittäin niin, että eräällä Defendo Blue Close Protection Basics -kurssilla (huom [mention]Mjölnir[/mention] ) treenattiin aseuhkaa vastaan toimimista mm aseen riistolla. No meikäläinen ei ole käytännössä yhtään treenannut mitään oikealla pistoolilla, Magassa ja Defendossa kylläkin noita riistojuttuja, ei muuta. Eikä kurssilla kukaan vetäjät (tai kukaan muukaan) näyttänyt häiriönpoistoa, mutta niin se vaan tuli jostain "out from the blue". Se häiriönpoisto.

Kerran tai kaksi taidan olla nähnyt sen tehtävän, ja muutaman kerran mielessäni visualisoinut. Eli aseen riisto ja haltuunotto, häiriönpoisto ja VIPin suojaksi palaaminen. Ja silleen pöljää, että kun en aseista tiedä mitään niin en siitä riistämästäni pyssykästä osaa sanoa, että onko siinä esim varmistin päällä ja mitä näitä nyt on.

Mutta jostain se häiriönpoisto tuli, ja tuli ihan kuin selkärangasta. Että kait sitä näkemällä&visualisoimalla voi oppia yllättäviäkin asioita.

Ylipotkija: Jaettu ketjusta Koivuhalko.