Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Daddy
tammi 31, 2019, 13.12
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Naisten itsepuolustuskurssit
Vastaukset: 77
Luettu: 12283

Naisten itsepuolustuskurssit

Andy kirjoitti: tammi 29, 2019, 16.55 Vähän sama tilanne on esimerkiksi autokoulun liukkaan kelin ajoharjoituksilla. Mahdotonhan niissä on varsinaisesti oppia ajamaan liukkaalla ja hallitsemaan autoa, jos vertaa vaikka ralliautoilijoiden taitoihin. Mutta kun on ainakin kuultu että mitä pitäisi tehdä ja pari kertaa sitä kokeiltu, niin merkittävä osa kuskeista reagoi pidon pettämiseen edes jollain tavalla järkevän suuntaisesti, sen sijaan että vain pitäisi ratista kiinni.
Hyvä analogia. Suomi on sellainen lintukoto (ja hyvä niin!) että täällä on ihan oikeasti ihmisiä, jotka eivät koskaan ole joutuneet väkivaltaisen aggression kohteeksi. Tuskin nähneetkään sellaista muualla kuin telkkarissa. Jotkut eivät ole edes nähneet - saati joutuneet kohteeksi - aggressiiviselle huutamiselle.

Niinkuin eivät autokoululaiset ole joutuneet kokemaan sitä, miten auton renkaista katoaa pito.

Niinpä on ihan jees, että lyhyelläkin kurssilla tulee kokemus moisesta. Että sitten tositilanteessa ei mene pasmat täysin sekaisin, vaan niinkuin Andy totesi: voi toimia edes jollain tavalla järkevän suuntaisesti.