Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Alapotku
syys 2, 2015, 14.37
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Baraw Sugbo
Vastaukset: 31
Luettu: 18651

Baraw Sugbo

Olin Baraw Sugbo -seminaarissa viime viikonloppuna ja tykkäsin. Hyödyllisiä tekniiikoita myös aloittelijalle. Oppiminen on nopeampaa, kun ei tarvitse ensin käyttää pitkää aikaa "oppiakseen pois" luonnollisista reaktiotavoista, niin kuin joissakin lajeissa. Aluksi mentiin tason 1 perusdrillejä, joita näkee youtube-videoissa (tasoja on 4). Lopuksi nähtiin todellista tekemistä, kun Eduardo Ceniza näytti edistyneille tarkoitettuja puolustustekniikoita (joita en ole nähnyt youtubessa). Vaikutti tehokkaalta ja johdonmukaiselta (kuten yleensäkin kun lajin ylin mestari näyttää). Jotkut seikat puolustustekniikoissa tuntuivat minusta yllättävän tutuilta, kun "omassa" lajissani Combat Hapkidossa käytetään myös usein nivellukkoja kaadoissa.

Ceniza kertoi saman minkä Asgeir jo mainitsi: Baraw Sugbo on sukua Balintawak Escrimalle, vaikka käytetään eri välinettä.