Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Oar
huhti 12, 2015, 07.42
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Opettajien voimankäyttö
Vastaukset: 339
Luettu: 56670

Opettajien voimankäyttö

nomad kirjoitti: Multa kyseltiin joku aika takaisin, jotta tarttis jotain kontrollijuttuja saada henksulle opetettua kun noin aikusenkokoset junnut pitää porukkaa paria lukuunottamatta pilkkanaan. Tää selvä, rakennetaan pakka kasaan. Modailin vk-koulutusta vähäsen ja muutin hiukan fokusta ja yleistä toimintatapaa jotta ei tule niitä 1v1-hommia ja niineespäin. Sitten menin näyttelemään, jotta ny ois ja nopeasti esittelin minkätyylisestä hommasta ois kyse. Kauheasti tuli kehuja ja niinpäinpois.

Sitten ne kysyi, notta mikä tän järjestelmän nimi on. No, eipä tullut mitään kauhean viisasta mieleen niin sanoin, jotta keksikää itte nimi jos semmosta tarviitte, aika universaaleja juttuja nää on. Siitähän sitten johto ahdistui kun oli kuullut hienoja sanoja, kuten hfr, mapa, avekki ja niineespäin. Lopputuloksena ne nyt makselee kohtuujäykän kokoista laskua vielä hetken aikaa veistetyn mittaripaskan opettamisesta. :peukku:

Ois varmaan pitänyt vaan sanoa, että tää on HÖPÖNASSU ja sitten kehittää sille joku sananparsi, mistä toi on lyhennetty. Ei muuten ollut ihan eka kerta kun hommat kaatuu siihen, jotta ei ole tuote tullut jostain järjestöstä tai edes ulkomailta.
Mitä ne käyttännössä sulle sitten sanoi? "Öh, tota, ei me voida tehä tätä ilman hienoa nimeä niinku" vai mitä? Jotenkin vaikea kuvitella mitä siihen sanoisi jos kuitenkin piti opetusta hyvänä mutta jättää jutun kesken koska systeemin nimi ei ole HÖPÖNASSU.