Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jopo
loka 20, 2006, 20.31
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyhanskan koko
Vastaukset: 71
Luettu: 28087

Haapasalo kirjoitti:
hassuttelija kirjoitti:Minun nyrkkeilyhanskat on ihan kohtuullisen kokoiset. Usein sanotaan että koolla ei ole niin väliä, se on se miten niitä käyttää. Olenkin usein salaa vertaillut kavereiden hanskojen kokoa ja todennut että niissä on huomattavia eroja, jopa värissä ja kovuudessa.

sori .. oli ihan pakko

Tuosta saikin hyvin selville sun hanskojen koon ja merkin.
Sehän se varmaan oli tuon viestin tarkoituskin. Mahdettiinkohan tuossa nyt ihan vakavall naamalla edes puhua hanskoista...
Jopo
loka 20, 2006, 17.21
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyhanskan koko
Vastaukset: 71
Luettu: 28087

kenttiensankari kirjoitti: Kestääkö noissa fairtexeissa noi tarrat paremmin kuin esim. Blue cornereissa? Miun bluecornerin hanskoista alkaa jo nyt tarrat olla aika huonossa hapessa, enkä ole noita siis käyttänyt kuin jotain 6 kuukautta.
Ikävä kyllä ei. Ainakaan näissä kolmekerros hanskoissa. Nelikerros hanskoista en osaa sanoa, minulla on protyypit käytössä, joissa tarra on viimeistelemätön. Andy osaa varmaan vastata tarroista enemmän.

Jokatapauksessa ylipuolivuotisia hanskoja joutuu alkaan teippailemaan melkein poikkeuksetta. hanskan käyttöikähän on noin vuosi aktiivikäytössä.

Nyt on pakko samaan vetoon vielä kehua noita nelikerros hanskoja. Sopii ihan uskomattoman hyvin käteen, mukavampi lyödessä kuin perusmalli ja ilmeisesti kaverille mukavampi (empiirinen testaus). Ainut huonopuoli hanskoissa on, että niillä tulee lyötyä vähän kovempaa kuin vanhoilla hanskoilla.