Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Jopo
syys 24, 2016, 12.00
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Roistot saleillamme
Vastaukset: 650
Luettu: 102364

Roistot saleillamme

No joo, nistit on hyvä vihollinen veriteitse tarttuvat sairaudet ällöjä. Todellisuudessa uhka veriteitsetarttuvan taudin saalistamiseen kamppailukontekstissa on varmaan jotakuinkin samaa luokkaa kuin sinko- ja rynnökkökiväärihyökkäys kamppailusalille liivijengien selvitellessä välejään.
Jopo
touko 6, 2015, 19.10
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Roistot saleillamme
Vastaukset: 650
Luettu: 102364

Roistot saleillamme

Vähän huono on junnutoimintaa myydä elleivät seuran arvot ole yleisesti hyväksytyllä arvopohjalla, oli näiden arvojen mukaan eläminen helppoa eli ei. Tänä päivänä nuhteettomuusvaatimus on eräänlainen dogmi, josta poikkeaminen täytyy erikseen perustella, tässä tilanteessa fiksuinta on mennä dogmin mukana. Itse ainakin oletan ja toivon, että lapsieni tulevilla urheiluseuroilla on myös kasvatuksellisia ambitioita, edes paperilla.
Jopo
helmi 27, 2006, 14.06
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Roistot saleillamme
Vastaukset: 650
Luettu: 102364

Itse vetäisin rajan seksuaalirikollisiin, tätä tukee myös kbt:n yleinen linja. Tämä sen takia, että potkunyrkkeily on urheilulaji, eikä mikään super 'till the death on the street -laji. Pedofiilit ja raiskaajat pystyvät tuottamaan lajille paljon enemmän korjaamatonta vahinkoa kuin kymmenen väkivaltarikollista.

Väkivalta rikollisiin minulla ei ole minkäänlaista kantaa. En tietenkän halua, että potkunyrkkeily urheiluna profiloituisi katutappelijoihin, mutta näin tuskin pääsee parin kriminaalin takia käymään.