Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

taikaviitta
maalis 23, 2011, 11.40
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 46048

Järjestysmies- ja vartijakoulutus?

Jani0 kirjoitti: Tuli eilen ilmoitus hyväksymisestä vartijan ammatitutkinnon alkukartoitusjaksolle, kesto kolme viikkoa. Hakijoita 80 ja hyväksyttyjä 30, joista 16 jatkaa. Ihan jees.

Mitkä seikat ovat vaikuttavimpia asioita jatkoon pääsemisen kannalta? Varusmiespalvelu, työkokemus vai mikä?

Onhan siitäkin varmasti hyötyä jos on varusmiespalvelus suoritettuna ja mielellään jopa työkokemustakin ja elämänkokemustakin vähäsen. Mutta kyllä suurin vaikutus on omalla kiinnostuksella opiskeluun ja motivaatio. Sekä ala myös oikeasti kiinnostaa.

Nimimerkillä aikanaan VATin suorittaneena kurssilla oli noin puolet sellasia jotka ei oikeasti koskaan alalla tullut työharjottelujaksoa enempää töitä tekemään eikä kiinnostanu pätkääkään. Työkkärin kautta vaan pakko johonki oli mennä. Toinen puoli olikin sitten meitä jotka jo enemmän tai vähemmän toimi turvallisuusalalla ja joiden "kutsumus" se oli. :)