Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 4 tulosta

taikaviitta
tammi 4, 2017, 17.42
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 14359

TVEAT

SirSamuel kirjoitti:Sit jos/kun Mjölle perustat sen firman niin mä voisin olla ansmäisten joukossa joka on ovella cv kourassa töitä kyselemässä ;)

Kuin myös. :D
taikaviitta
tammi 3, 2017, 16.14
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 14359

TVEAT

Juurikin näin. Ihan samoihin kenttäsian tehtäviin päätyy kaikilla lyhenteillä. Siinä ei ole eroa onko suoritettuna perustutkinto vai ammattitutkinto. Koulutuksen pituudessa on sitten eroa. Erikoisammattitutkinnon suorittaneella on hieman parempi lakiosaaminen kuin muilla. Ihan siitä syystä, että siinä ei paljon muuta päntätä kun lakeja. Eikä perus kenttäsikaa niinkään kiinnosta kuin käytännön tekeminen. Poikkeuksiakin toki on, jotka ihan omasta kiinnostuksesta perehtyy teoriajuttuhuin paljon. Ja nykyään TVEAT on melkeinpä vaatimuksena vartiointialalla esimiestehtävissä. Sen suorittaneita on nykyään jo kuitenkin niin paljon, että samaa kenttähommaa ne tekee monasti kun muutkin.
Ja jos nyt haluaa turva-alan firmaa pyörittää on TVEAT pakollinen saadakseen vastaavanhoitajan pätevyyden.

T-T: Ei kansainvälinen turvallisuus ole pois lähtenyt. Sitä vaan ei kaikkialla, kuten Tampereella ole valikoimissa juurikin kiinnostuneiden puutteen vuoksi.
taikaviitta
tammi 2, 2017, 13.55
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 14359

TVEAT

MikaM kirjoitti:Mitä eroa on VAT ja TVAT? Eli vartijan ammattitutkinto ja Turvallisuusvalvojan perustutkinto? Entäpä vielä turvallisuusalan perustutkinto?

VAT = Vartijan ammattitutkinto
TVEAT = Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto
perustutkinto sitten kolmantena.
taikaviitta
tammi 2, 2017, 12.37
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 14359

TVEAT

Hyviä vaihtoehtoja. TVEATista nyt isoimmat hyödyt on lakitietouden kasvaminen jos ei sitä muuten lue ja valmistuessaan vastaavan hoitajan pätevyys. Voit sitten perustaa oman firman tai lähteä pyörittämään sellaista. Sitä en tiedä kuinka paljon ulkomailla TVEATista tiedetään enkä kansainvälisen osion sisältöä. Itse opiskelen tällä hetkellä Tampereella TAKK:ssa TVEATia eikä täällä ole kansainvälistä toimintaa edes valikoimissa. Ovat aikanaan jättäneet sen pois kun sille ei ollut kysyntää ja kukaan ei sitä valinnut.
En tiedä onko itsellekään tästä koskaan mitään hyötyä, mutta lähinnä sillä ajatuksella opiskelen ettei lisäoppi ja osaaminen pahasta ole. Toivottavasti olis hyötyä kun valmistuu.

Riippuen tietysti mistä haaveilet yksityisellä puolella opiskelu kannattaa, mutta ei poliisikoulu ja ensihoitaja hommakaan huonoa ole. Molemmat kiinnostaa myös itseänikin. Eikä sitä tiedä jos vielä vanhoilla päivillä koittais poliisikouluun. Vois ainakin v*ttuilijoille ovella sanoa rehellisesti ettei kelvannu ees polliisiks.