Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

s0roma01
maalis 10, 2015, 23.10
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karate Do Shotokai (KDS)
Vastaukset: 97
Luettu: 20871

Karate Do Shotokai (KDS)

Eli Jari tarkoittanet aikaa 70/80 taitteessa? Kyllä meidän harjoittelu on aikalaila "erillaista" mitä se silloin ollut ja myös erillaista mitä se oli silloin 2000 luvun alkupuolella kun olit oulussa (harjoitus menetelmät ja jopa harjoittelijat on kehittyneet reilussa 10 vuodessa :) ).
s0roma01
maalis 10, 2015, 22.32
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karate Do Shotokai (KDS)
Vastaukset: 97
Luettu: 20871

Karate Do Shotokai (KDS)

diesel 64 kirjoitti: SHOTOBUDO (lähde Jari Lähdesluoma)

Mitä tulee tuohon Shotobudoon niin itse Haggertyllä on vaikutteita aika paljon tuosta aiemmin mainitsemastani Shintaido linkistä, ei tosin ihan yhtä paljon kuin suora Murakamin ja Hiruman tyyli mutta kuitenkin.

Itse Herra Haggerty on ihan mukava kaveri ja lähettää itse asiassa joka vuosi joulukortin Haradalle ja Haradalla ei ole mitään henkilökohtaisesti Haggertya vastaan. Se syy miksi alun perin Haggerty erosi Haradan järjestöstä jääköön historiaan, sen verran valotetaan kuitenkin että se ei mitenkään liittynyt Karaten harjoitteluun.
Muutama "oikaisu" :lol: koskien Jari Lähdesluoman kommentteja Haggertystä ja Shoto Budosta,
viittaus shintaidoon osoittaa vain sen että Jarilla ei ole oikein käsitystä Shoto Budosta ja sen harjoittelusta, koska hänellä taitaa mennä nyt puurot ja vellit sekaisin Colin Reeven Wanshindo collegen ja Haggerttyn Shoto Budon kanssa. Reeve ja Haggerty perustivat Shotokai Collegen muistaakseni 1987 sen jälkeen Haggertty perusti Shoto Budon n.1993 ja Colin jatkoi Shotokai Collegen johdossa.
Se miksi Haggerty erosi Haradan organisaatiosta johtui osaltaan myös karatesta :D
Jos Jari haluaa tutustua Shoto Budoon/sen harjoitteluun niin hän on tervetullut osallitumaan jollekin leirille jossa Haggerty on opettamassa.

T.Marko Ronkainen