Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

T-T
tammi 9, 2012, 11.36
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: RBSD-harjoittelua
Vastaukset: 42
Luettu: 13410

RBSD-harjoittelua

Andy kirjoitti: Tässä löytyi myös aika brutaalia harjoittelua. :?

[youtube][/youtube]

Onko nuo pellet tosissaan?
Combat Zumba?
T-T
tammi 6, 2012, 00.55
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: RBSD-harjoittelua
Vastaukset: 42
Luettu: 13410

Re: RBSD-harjoittelua

YJT kirjoitti:
bodyguard kirjoitti: - eka kohtaus, jossa 2vs1 tilanne, puolustautuja käveli suoraan näiden kahden henkilön väliin
Tästä tuli mieleen viime yövuoron puukotuskeikka: Todistaja kertoi, että skini oli kadulla parhaillaan huitomassa mustaa miestä puukolla (tai ainakin oli uhoamassa puukko kädessä), kun miesten välistä käveli muina miehinä pari sivullista jotka eivät ilmeisesti havainneet että menossa oli mitään normaalista poikkeavaa...
Tästä tuli taas mieleen yks keikka missä kauppakeskuksen vartija/jv paini narkkarin kanssa, ja siltä tultiin kysymään, että missä missä se ja se liike on. Onnistui vielä neuvomaan kun narkkarilta oli jo into lopussa. Näyttää tallenteena aivan uskomattoman koomiselta.

Niin...tai se keikka jossa eräällä asemalla mies heilui tkp:n kanssa ja vartija/jv mietti toimintasuunnitelmaa samalla kun välistä käveli ihmisiä.

Muitakin olisi (tää on uskomatonta kyllä aikas normaalia...), mutta ei tule äkkiseltään mieleen. Ihmiset eivät pääosin näe yhtään mitään. Joskus haluaisin palata niin kovasti siihen aikaa kun ei automaattisesti seuraa ympäristöä. Se on jossain vaiheessa jopa aikas raskasta.