Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

T-T
elo 4, 2016, 20.35
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvamyyjä
Vastaukset: 19
Luettu: 7341

Turvamyyjä

Leiska kirjoitti:
Jussi Huusko kirjoitti: @Leiskalle: Kaasun ostolupaan saattaa tarvita suosituskirjeen työnantajalta. Itse ainakin hankkisin sellaisen ennen laitokselle marssimista, jos mahdollista.
Juu bosse oli rustannu semmosen varmaan aika perus puoltolapun kaasulle, mut tuol Turun poliisiasemalla sanottiin, et ei riitä, et pitää vielä selvitä, et työskentelenkö yksin, mihin kellonaikoihin yms lisäyksiä :d Pitikin siirtää toi lupa aika, kun tuli hälytys töihin, että pitää vielä jännätä lisää, että joko sen luvan saa, vai vieläks ne nakittelee :)
Turku

Ihan omassa maineessaan näiden asioiden hoidon kanssa :)
Oli joskus jopa sellainen leikkimielinen kisa, että kuka muistaa älyttömimmän määräyksen Turusta.
Ei nyt yleistetä kenttätekijöihin tai kaupunkiin..... mutta jotain tossa paikassa on aina vialla :p

Äläkä vaan jumankauta mene sanomaan että saatat tehdä useampaa työtä eri kellonaikoina. Homma menee vähintään tasolle Pentagon!

Yks omakohtainen kokemus pitää kertoa jonka muistan.
Päättävä komisario kertoi että työpareista vaan toisella saa olla kaasu kannossa. Häntä ei kiinnostanut että vaikka on luvat yms. kunnossa.
Tää nokitettiin kyllä siinä keskustelussa, mutta en perhana muista että millä :cry:
T-T
huhti 9, 2015, 17.04
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvamyyjä
Vastaukset: 19
Luettu: 7341

Turvamyyjä

PetriP kirjoitti:
Ralle Ryökäle kirjoitti: Niin kai. Kyllähän toi on ihan hyvä idea vaikka todellinen hyötyjä on toki palvelun myyvä yritys. Häviäjiä vartijat ja myyjät, homma kun kaventaa työmarkkinaa.
Mikäettei vois olla vaikka turvabussikuskjeja tai taxejakin.
Ravintoloissahan on myös baarimikkoja joilla jv-lätkät. Useimmiten ilman erillistä korvausta, mikä on syvältä.

Turvamyyjällä on kyllä tarkoitettu myös näitä hälytysvitkutin myyjiä kuten verisure yms.

Eiköhän tää ole suht välttämätön joillekin pienille liikkeille. Ei vaan kate riitä myyjään + vähän väliä pollailevaan vartijaan. Eli vaihtoehtona voi olla se n toimipisteen sulkeminen ja se vasta sitä työmarkkinaa kaventaa
Saattaa olla joo. Toisaalta niitäkin pitää olla useampi listoilla tai sitten turvamyyjä on vain osan aikaa päivästä ja sen lisäks on tehty vartioimisliikkeen kanssa sopimus vartiointipalveluista.
tai sitten on vain turvamyyjä osan aikaa päivästä ja se on siinä.

Aikas sama. Jos tällä nyt pystytään jollain tavoin vähän todistaan hävikin vähentyminen ja työntekijöiden turvallisuuden parantaminen niin se on hyvä juttu Ja nyökkään myöntävästi. Jään silti kovin epäileväksi.

Edit. Eikus hetkinen. En muista äkkiseltään miten vakuutusäädökset meni vartiointipalveluiden osalta. Liikehän siihen itte vaikuttaa, mutta voi tosta turvamyyjästä muutama euroa jäädä enemmän viivan alle.
T-T
huhti 9, 2015, 03.38
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvamyyjä
Vastaukset: 19
Luettu: 7341

Turvamyyjä

Huppu kirjoitti: Miten tämmöinen turvamyyjä voi edes olla laillinen? Olen kuitenkin ajatellut, että pitäiskö vartijana ollessaan yrittää myydä itseään turvamyyjäksi. 15e/h Palkkakaan ei olisi mitään kaupalle, kun mietitään mitä esim g4s laskuttaa tunnilta kaupalta. Olenko keksinyt loistavan tavan nostaa tuntipalkkaani? Erot oikeuksissa ei vartijalla ja turvamyyjällä loppujenlopuksi ole kovin isot. En tällä hetkelläkään kanna voimankäyttö välineitä, vaikka kohtaan vaarallisia tilanteita päivittäin. Voiko turvamyyjänä toimia toiminimellä? Jos samalla toiminimellä sitten myis portsari palvelua, vaikka baareihin.

Nimimerkillä: pipari koko vartija touhuun.
En tällä hetkelläkään kanna voimankäyttö välineitä, vaikka kohtaan vaarallisia tilanteita päivittäin.
Joo ei kannatakaan. jatkuvat joukkotappelut, puukot yms. ja useampien ihmisten toiminnanrajoittamisen on sellaisia että ne hoituu kun on vaan tarpeeksi kova.
Ja kollegatkin, asiakkaat yms. luottavat niin paljon osaamiseeni, että voin tukea heitä koska tahansa ilman voimakäyttövälineitä. Ja painiskelu sujuu leppoisasti plus ykkösistä välittämättä. Ne tottelee kun huutaa vaan jämäkästi.

Vai kannattaisko sittekin, ainakin kun laintulkinnat on mitä on.

Tee hyvä teko. Kanna niitä voimankäyttövälineitä edes muiden ihmisten takia. Niiden joita oot turvaamassa. Ja ihan tosiaan omien korttien kannaltakin.

Ja jos turvamyyjä on uusi juttu, niin et sä ole vielä edes kerennyt masentuun kunnolla.
Ja juu myy portsaripalveluita. Jos meinasit joskus pitää vapaata hommista jotka on kilpailutettu pääosin isojen firmojen toimista aikas pilalle, niin sitten kannattaa hommata kavereita oman toiminimen alle, joka sitten alkais vähän vaatiin sitä, että tveatti olis käyty,sellainen 500 euroa maksettu vartiomisliikeluvista ja vastaavan hoitajan pätevyyksistä plus että löytyy ovi tai ovia joista tulisi rahaa sillai että sitä kiinnostaisi tehdä muuta kuin plus miinus nolla tuloksella.

Ja turvamyyjä on sellainen hassu imagojuttu yhdistettynä että kyllähän noi isommat firmat myy mitä tahansa asiakkaalle jos se vaan ostaa.

Alkoiko v1tuttaan? Niin pitääkin. Sitten kun et jaksa enään välittää alasta tai "alan tulevaisuudesta" tai yhtään mistään mitään, vaan hoidat vaan hommat hyvin ja menet kotiin niin olet valmis.

:bow:

:)