Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 63 tulosta

T-T
elo 29, 2016, 22.13
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Harvassa taitaa kuitenkin olla ne kaverit jotka "helpon rahansa" tekee kulkematta linnasta linnaan, säilyttäen parisuhteensa, luottotietonsa ja kaverisuhteensa...tai edes rahansa.
T-T
elo 23, 2016, 22.44
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Juu siinä mielessä aikaani edellä, että vielä ei tarvi. Tosin on tässä jo yli vuoden verran pokefirmojen tyypit käyny hikoilemassa Tveattia.
T-T
elo 23, 2016, 20.53
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Aloin ihan miettiin tätä useammalta kantilta...

Työntekijänä rahaovet on niin vähissä, että helpompi tehdä se raha jollain muulla tavoin. Jos sen siis haluaa tehdä nopeasti ja "helposti"
Jos firman perustaa turva-alalle niin jollain tarvis olla vähän koulut käytyinä plus että se on ihan älytön paperisota itsensä poliisin kanssa.
Huimausaineiden myyminen on aika riskaabelia tarpeen mukaan myymistä. Kun "päivää se olis 5 euroa, ja otatko piriä?" tyyli saattaa kolahtaa omaan nilkkaan ihan ekana iltana.

Ainut millä tavoin tää toiminta on edes jollain tasolla järkevää on siten, että on vähintään ostajat, myyjä ja välikäsi valmiina.
Elikäs tutut greizibailaat tietää että ovimöröltä saa vauhtiainetta jonka hoitaa ovelle sitten joku.

Lähtökohtaisesti ongelmanratkaisu on perisuomalainen byrokratia eli viedään varmuuden vuoksi niiltä työt jotka on tekemisissä moottoripyöräjengiläisten kanssa vaikka ei ole mitään näyttöä mistään. Ongelman ollessa tasoa pari ovimiestä kaikista Suomen portsareista kuten poliisi itse kertoi.

Hihitin myös tota kohtaa että "ei ole henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva"
Okei. Mutta viimeiset noin kolkytvuotta on kuitenkin töitä ovella ilmeisen hyvin tehnyt.

Ja muun muassa telkkaristakin sai katsoa kun huoltajaa tarvitseva mielenterveysniittihousupotilaskin sai kortit.
Ynnä muut korvavaikut.
T-T
elo 23, 2016, 04.00
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Käytännössä homma menee sitten näin.

http://m.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli ... in/2055318

En tunne henkilöä, mutta luulen että saisin parissa tunnissa max. selville että minkälainen ovimies on kyseessä.
Niin saisi varmasti poliisikin. (Tai en tiedä.... Joutunu parille sankarille kertoon ihan paikan että mistä löytyy kun ovat todenneet että ei löydy (v1tuttaa tällainen ilmainen työ))...

Jossain kummallisessa paikassa tällä saattaisi olla enemmän merkitystä kuin että vedetään korttijupakka byrokratian rattaisiin.

Virkamiehillä tollai yleisesti on paljon vähemmän ton työnmenettämisen kanssa murhetta vaikka toiminta olis kuinka ääliömäistä.
Ammattikuskikin ihan saa itte valkata kenenkään häiritsemättä kun hyppää vähän promille päällä rattiin tai muuten tyhmäilee niin ajokielto on aikaa lyhyt otettaessa myös hyvin lieventävänä huomioon jos kortista on kiinni toimeentulo.

Ne ovet joista saa vielä hyvät rahat alkaa oleen aika harvassa ja silloinkin isoimmat summat jakaantuu muutamille. Tältä pohjalta veikkaisin että jos jotain veivausta on niin se on firmapuolella.

Muuten joskun kyse on vain muutamista ovista niin prätkäjengiläiset ovat ottamassa hyvin montaa alaa haltuun jos suhde on se että pari työntekijää jossain kohteessa tarkoittaa alan haltuunottoa.

Ot:

Järjestysmies
Järjestyksenvartija
Satelliittipatukka
Kansalaispidätys
Käytti liikaa väkivaltaa
Kyynelkaasu
Jne jne....

Kuinka fiksun kuvan mä antaisin jos tekisin toimittajan ammatista jutun tyylillä.

"Lehtimiesala on murroksessa. Sosiaalimedia on viemässä voiton"
T-T
heinä 4, 2016, 07.08
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Jos tämän nyt tällai ympäripyöreästi sanoisi niin...olen hyvin lähellä ollut tilannetta että olisin tehnyt ilmeisen hyvästä perheestä isättömän, ja itte tod.näk linnassa.
Linnan olisin vielä hyväksynyt mutta en tota toista.

En suosittele päähän lyömistä. Ilman että on aika helvetin hyvä syy.
T-T
heinä 10, 2015, 00.34
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Huppu kirjoitti: Mitähä taas selitit? Puolet ei liittynyt aiheesee mitenkään ja loput ei oikeen osunut. Kovia arvioita teet muutaman foorumi viestin perusteella. Sun kannattais varmaa ottaa vähä enemmä viel iisii, ku taidat olla liiankin syvällä pelissä.
Joo unohda. Mä otan iisii :)
T-T
heinä 9, 2015, 17.03
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Huppu kirjoitti: Ymmärtäisin tän avautumis vauhkoomisen jos oisin kertonut jotain nimiä tai alkanyt syyllistämään julkisesti. Mä halusin vaa tuoda näkökulmaa vähän tähän keskusteluun ja ihan mukavastihan tääkin ketju on herännyt henkiin. T-T selitit mite tykkäät rennoista ihmisistä jne, mut tuntuu et sun oma asenne ei oo kovin rento. Tyyliin nää on näitä, vaa hirvee jalustalle nostatus ja vauhkoominen. Jos ei paremmi tietäis ni vois luulla et meni jopa tunteisiin brushteeth
Heh..sovitaan että meni tunteisiin ja en o rento. Sekin käy mulle ihan hyvin :)

Joku mun kirjoitustyylissä on kyllä vikana kun nimenomaan tarkoitin että nää on näitä. Tee asiat omalla tavallas ja kato mihin se johtaa. En mä muuta oikein osaa sanoa :) Jos sulle tulee siitä parempi fiilis, että kyseenalaistat työkavereita, niin se väylä on aika hatara kun loppujen lopuksi asiakkaat ei o sun puolella. Saatika yleinen mielipide. Saatika aika yleisesti poliisi, saatika syyttäjä tai tuomari. Vaikka olisitkin omasta mielestäs mitä mukavin kaveri.

Niin ja jos henkilökohtaisuuksista haluat puhua, niin mistään ovelta en o saanu kenkään ja monelle ovelle on pyydetty takas sekä kollegoiden ja baarin puolesta. Se on mukavaa kun tulee hymy ja kättely kun menee käymään.

Aloita nyt vaikka siitä että teet samoin. Auttaa suakin kummasti, kun oot myöhemmin "muuttamassa koko alaa" tai jotain vastaavaa...
T-T
heinä 9, 2015, 13.39
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Kyllä mä tiedän Huppu että ei se noin mennyt. Kuhan annoin perspektiiviä varsin arkisista tilanteista.
ja juu kyllä tän voi nähdä niin että t-t:lle(kin) tuli hirveä defenssi päälle, kun portsareita haukuttiin. Tai jotain muita psykologisia analyyseja.
Kyse nyt on kuitenkin siitä, että jossain vaiheessa Huppukin saa hyviä tyyppejä työpariksi tai voi käydä niinkin että joku tyhmä työkaveri auttaa hemmetin hyvin jossain hankalassa tilanteessa...sitten saattaa tuntua vähän tyhmältä kun tuli innokkaasti haukuttua sillai yleisesti netissä näitä.
Ja välillä kun tekee yksin, niin tulee mieleen että kyllä se aikas pska työkaverikin olis ihan jees jos se nyt vaikka hoitais vaikka sen että keskittäs muutaman huomion siihen...se riittäis jo aika pitkälle :)

Mutta isommin niin minkäs teet. Vuokrafirmat polkee kilpaa hintoja, ja ovilla on kavereita joille ovella ei o väliä kun ei tu sidettä henkilökuntaan ja palkka on pskaa. Mukamas tärkeät ihmiset luulevat olevansa jotain suuria kuluttajia ja tärkeitä asikkaita kun ostavat pari juomaa jos sitäkään ja tää on se mihin heidän aivotoiminransa stoppaa...kaikki tästä eteenpäin on jonkun muun syytä.
Syyttömät saa liikaa turpaansa, syylliset liian vähän ja kun jollekin oot mukava ja saa kehuja niin jollekin oot mulkku vaikka oot edelleen sama ihminen.
Siellä välissä koittaa pärjäillä aloitteleva t-....huppu. :D

Sitten jossain vaiheessa huomaa jos vaan jaksaa että onkin itte siinä asemassa, että voi sanoa niille työkavereille asioita ja ne kuuntelee, mutta sitä ennen se arvostus itteensä pitää luoda.
Siihen ei auta täällä avautuminen, siihen voi kyllä auttaa oikeiden ihmisten pepun nuoleminen niin pääsee toimistolle hommiin. Mutta mieluummin sitä hakee sen arvostuksen muilla tavoin.
T-T
heinä 9, 2015, 04.07
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Ja Hupulle, niin mene tekeen yksin ovea jos työkaverit harmittaa.
Saat vapaasti toimia kuten haluat.
Nostan vilpittömästi hattua jos ovet on hankalia, mutta saat pidettyä homman sellaisena että asiakkaat tykkää ja henkilökunta tykkää.
En minäkään ovilla pitänyt kaikista työkavereista. Mutta hoida hommas omalla tyylillä. Sä oot vasta aloittelemassa. Mä olin samanlainen kuin sä kun aloitin. JJS tais olla vielä pahempi..tai parempi ihminen. Koita pärjäillä ja mene tekeen yksin jotain suhteellisen hankalaa ovea. Se antaa perspektiiviä siihen, että kuinka hyvä minä olenkaan...jutellaan sitten vaikka viiden vuoden päästä lisää. Et sä työkavereista saatika asiakkaista saa parempia ihmisiä. Ja muutenkin teet ittestäs aika arveluttavan tapauksen ns. "Itkemällä" asioita netissä. Maailmanpelastamiseen väsyy aika nopeasti kun maailma ei halua tulla pelastetuksi :D
T-T
heinä 9, 2015, 03.20
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Mika kirjoitti: Alalla en ole toiminut, enkä tiedä noista tapauksista sen enempää, mutta kuulostavatko alla olevat kuvaukset ihan arkipäiväisiltä ja perustelluilta, @jjs?
Talutetaan vähä nukahtanutta(joka virkos heti ja oli ihan asiallinen) ulos ja haukutaan Tun ämmäksi matkalla... Sit ovella sanoin asiakkaalle, että ei tänään koska olet liian humalassa. No taustalta tulee toinen JV ja ottaa ryysyistä kii etteikö se sana jumalauta tehoa.
No siis kattelet jonkun naikkosen pissiskohellusta ja valitusta tai muuten vaan esim. hienohelman tiedostavaa känniääliöintiä sen viitisen tuntia, ja todellisuudessa naikkonen on niin fiksu että onnistuu sammuttaan ittensä pöytään. Poishan se siitä pitää kantaa varsinkin jos ei parin kolmen rauhallisen herättelyn jälkeen tajua lähteä. Mutta jos tässä tulee sanottua sitä v1tun ämmä kun sutkin sai sitten loppujen lopuksi kantaa, niin onhan se todella pöyristyttävää, varsinkin jos tää on naisen ainut muistikuva illasta. Samalla hän voi paistatella uhrina kovin kivasti.
Sama sammuminen ja kohellus naisen kohdalla on voinut olla joka viikonloppuista.


Portsarisetä on evännyt pääsyn joltain sankarilta sen viitisen kertaa, mutta baarin valot houkuttelevat aivokuollutta siltikin niin kovin paljon. Mies vaihtuu ovella, ja sama herra kokeilee nyt uudestaan onneaan ja sama ralli on alkamassa taas. Niin takaa tulee aikasempi ovimies jolle on sankarit sönkötykset riittänyt. Ja tällä hän tekee samalla varsin tiedostaen itsestään sen natsikrvän ja toinen portsari voi paistatella sen pari minuuttia mukavana, ja sitten saattaa homma olla toisinpäin....ja sitten taas toisinpäin.

Aivan arkea.

Sellainenkin on ihan normaalia, että joku setämies on koheltanut oikein kunnolla, mutta ei ole onnistunut saamaan turpaansa tai antaan. Lähellä on ollut. Herra rauhoittuu hetkeksi, ja paikalle tulee poke joka nappaa samantien kiinni. Tämän näkee asiakas joka luulee ymmärtävänsä asioita.
"Järjestyksenvalvoja kävi suoraan kiinni sanomatta mitään." Kuinka väkivaltaista.
T-T
syys 26, 2013, 01.52
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Jussi Huusko kirjoitti: [youtube][/youtube]
Tässä on oikeastaan tiivistettynä kaikki portsarikeskustelut :D
T-T
syys 24, 2013, 12.07
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Dojon Jäykin kirjoitti: Musta tuo näytti siltä, että kuspiä joka ei varsinaisesti käyttäytynyt fyysisesti uhkaavasti, sai
ylimitoitettua sitä ihteään. Käräjätapaus. Jos itseään loukkasi.

Vai onko joku tosissaan oikeasti eri mieltä?
Tuomio pahoinpitelystä, ja koska ei todennäköisesti jäänyt pysyvää kosmeettista haittaa, niin korvaukset tyhmälle noin 50-350 euroa, ja kortit pois.
Ei perusteltu voimankäyttö, ja ei mene myöskään hätävarjelun piikkiin lähellekään.

Vähän nyt liiankin oppikirjaesimerkki toi tapaus.
nomad kirjoitti: Entäs jos tilanne onkin jotain tämmöistä?

"Mulla on mutka, v1tu sä kuolet"

tai

"haluukko reiän nännien väliin"

Joo, soitetaan päivystävälle hälytyskeskushipille ja kerrotaan, että "haluaisin tehdä ilmoituksen laittomasta uhkauksesta, pyydänkö uhkailijaa puhelimeen antamaan henkilötietojaan?"

Tai sitten voi kipata aggrea keräävän mulkun katolleen.
Siinä vaiheessa kun näitä alkaa kuulumaan, niin hommasta tulee hitusen pitempi, raskaampi ja kivuliaampi, mutta se pitää hoitaa sillä menttaliteetillä että henkilö ymmärtää sen, että järjestyksenvalvoja ei tykkää uhkailusta. Ei muuten mitään henkilökohtaista.
Aika hyvin on mennyt perille.
edit. Tää vastaus Dojon Jäykimälle

Mut on häkestä käsketty antaan puhelin mm. sammuneelle spurgulle, ehdotin että jos matkin hänen puhetyyliään niin ajaisko se saman asian. Ei kuulemma ajanut.

Hauskaahan tuossa videossa pidettiin herran kustannuksella ja hyvä niin.
Toi on muuten muutenkin loistava esimerkki kaikille "puhumalla kaikki kivasti hoituu" ihmisille.
Toi kaveri ei tajuaisi lähteä tosta mihinkään, muuta kuin jonkinlaisella kivulla, ja kun tollasia ja tosta vähän huonompia ja taas virkeempiä tapauksia on Suomen oksennusräkälät täynnä, niin
Niitä kun kuuntelee tai yritää paria kolmea saada johonkin suuntaan tuolla puhe menttaliteetillä, niin minä nautin :smt003 ja oonkin päässyt tällaisista hetkistä nauttiin. Liian vähän vaan on tällaisia idealisteja näissä paikoissa. Ne näyttää yleensä kovin väsyneiltä loppuillasta.

Ja tuostakin tapauksesta setä selittäisi, että mitään en muista, mutta on tää video ja lääkärintodistus, ja vaadin tuhansia euroja.

Ja järkkäriltä kysellään, että käskytitkö, neuvoitko ja kehotit, käytitkö opetettuja voimankäyttökeinoja???

Varman häviö.

Ja kaikista hassuinta tuossa on se, että kun tota vetää joku random-tyyppi pataan kadulla niin se kerkee hävitä hyvin helposti, eikä saa tapauksesta mitään. Ja senkin voi laittaa itse asiassa noiden järkkäreiden viaksi. Tälläistakin sattuu aina silloin tällöin.
Jussi Huusko kirjoitti: No mites Dojon Jäykin, jos tuo sälli on vaikkapa jo käännytetty tuosta baarin ovelta kahdesti, kolmesti tai useammasti jo putkeen ja silti vaan puskee sisälle. Montako kertaa hänet pitäisi ohjata vielä uudestaan olkavarresta taluttamalla ja joka kerta riskeeraten itsensä siihen, että pökiöparka yrittää lyödä tai homma kääntyy painiksi?
Yhtä ohjasin pois kahdeksan kertaa, viimeisellä kerralla laitoin maahan, tuli vekki, pyysin poistuun ja samalla keräsin hänelle hänen kaljansa. Ymmärsi. Tulee hetken päästä poliisin kanssa huutaen että mä teen rikosilmoituksen, ja mesoaa taustalla kun poliisi ottaa mun tietoja ylös.
Juttu pyörii sen vajaan vuoden auki nyt.

Multa itse asiassa hävis joku viimeinen palanen jostain uskosta silloin.


Tyhmä prseääliö toi setämies, ja ansaitsee kaiken mitä saakin, ja toivottavasti saa vielä loppuillasta turpaan jossain.

edit. typoja
T-T
kesä 27, 2013, 03.37
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

taikuri kirjoitti:
T-T kirjoitti: Jaakko Tuutti on aivan varmasti myynyt jossain vaiheessa sielunsa saatanalle.

Se ei poista sitä, että on erittäin pätevä varmasti työssään.

Välttämätön paha, joka höpöttelee mustan valkoiseksi, ja tekee sen vielä helpontuntuisesti.
Asian vierestä. Oikeusopintojen ensimmäiset harjoitustehtävät käsitellään syyttäjän roolista käsin... :D

Asianajaja nimikettähän saa käyttää (muistaakseni) vasta valmistumisen jälkeen siten, että olet sitä ennen tehnyt vähintään neljä vuotta työtä puolustuksen parissa. Lisäksi sinun pitää erikseen hakea asianajajaliittoon johon taas vaaditaan asianajokoe (ei käsittääkseni ihan helppo).

Vallitsevan oikeuskäsityksen mukaisesti syylliseksi epäilty saa käyttää avustajaa (josta edelleen tarkemmin laissa määritelty). Avustajan tehtävähän on nimenomaisesti puolustaa ja olla apuna. Koetko tämän siis yleisen oikeustajun vastaiseksi?

Vai, että höpöttelee mustan valkoiseksi ja vieläpä helposti. Hmmm...... Mielenkiintoista.... Vai voisikohan johtua siitä, että syyttäjän (poliisin keräämät) "todisteet" eivät usein kestä minkäänlaista lähempää tarkastelua vaan ovat ainoastaan löyhin yhteyksin mukaan liitettyjä mielipiteitä (joita muuten lain hengen mukaa ei saisi esiintyä).

Oli muuten erittäin hyvä, että otit asian esiin. Tuosta lopputulemasta (ilman syytä vangittu) voidaan ehkäpä päätellä sitä, että eivät ne asianajajat nyt niin saatanasta ole, kun eivät ole kyenneet moista estämään. Vai... Onkohan sittenkin herra Tuutin sanomassa perää?

Ps. Tämä muuten kuuluisi jo nyt toiseen ketjuun.
Oliko se kuusi prosenttia syytteistä, jotka kaatuu Suomessa? tai jotain sellaista.
Alemmaksi jos sen saan niin pitää olla aika fakiiri, jos miettii, että olis ihan hyvä että ne syylliset istuskelis.
Mutta jos joku oikeasti keksii miten tuon saisi nollaan, tai niin alas että kaikki olisivat tyytyväisiä, eikä ketään olleenkaan syytöntä pidettäisi yhtään suljetun oven sisällä, niin sitten tää kääntyis ehkä isovelivalvoojutuks.

Toi on mun mielestä aika hyvällä mallilla. Vaikka mösjöö Tuutti huutelis mitä.
T-T
kesä 26, 2013, 23.40
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Jaakko Tuutti on aivan varmasti myynyt jossain vaiheessa sielunsa saatanalle.

Se ei poista sitä, että on erittäin pätevä varmasti työssään.

Välttämätön paha, joka höpöttelee mustan valkoiseksi, ja tekee sen vielä helpontuntuisesti.
T-T
kesä 19, 2013, 20.33
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 237660

Portsarit

Jiu-Jitsu kirjoitti:
SirSamuel kirjoitti: genitaaleista herättely työkaverin vierestä katsoessa ei jotenkin tunnu loogiselta!
Eikös tämä ole ihan standardi vanhan liiton toimintamalli?
http://potku.net/forum/viewtopic.php?f= ... 50#p640790" onclick="window.open(this.href);return false;
Tälle pskamyrskylle kuuluisi melkein joku palkinto...mutta eiköhän se o jo käsitelty.