Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

MikaelF
kesä 21, 2009, 20.01
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Maul Mornie
Vastaukset: 5
Luettu: 12574

Maul Mornie

Onhan se näinkin mutta kun kun minun silmissä on kyseessä vähän enemmän kuin kiertopotku-nimityksen käytöstä...Olisi ihan mielenkiintoista tietää tarkemmin kaverin, hyvinkin selvästä yhteydestä mm pencak silat serakiin Ainakin minun silmissä teknillinen yhteys on selvä. Maul Morniehan on ainakin harjoitellut jotain aikijutsu tyyliä joten eri tyylien mixaaminen on hyvin todennäköistä. Ja näin taitavalla kaverilla olisi varmaan varaa kertoa vaikutteistaan, tai sitten se on sattumaa se yhdennäköisyys...
MikaelF
kesä 16, 2009, 17.05
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Maul Mornie
Vastaukset: 5
Luettu: 12574

Maul Mornie

Olenkin ihaillut pitkään useimpia hänen youtube pätkiään. Vaikka muuten olen sitä mieltä että kaveri on varsin taitava niin youtube:ssa olevissa keppi videoissa jää mielestäni taito hieman kauemmas siitä mitä hän yleensä esittää.
Se mikä on mielenkiintoista on että tekniikka näyttä hyvin tutulta: Paljon Serakia, paljon eri FMA tyyleistä tuttua - ja silti Maul puhuu Bruneilaisesta lajista...taitava hän kuitenkin on!