Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Pepetus
joulu 18, 2005, 20.51
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54744

Mika kirjoitti: Mulla yksi uni on jatkunut niin kauan kuin muistan, varmaan ainakin 20 vuotta. Jatko-osia tulee tätä nykyä enää ehkä kerran pari vuodessa.

Olen tappanut jonkun, syytä en tiedä, uhrista en oikein tiedä mitään tai en ainakaan muista. Mitään tunnontuskia ei ole, kovasti vain pakoilen virkavaltaa. Kyse on ihan puhtaasti selviytymisestä. Se pakoilu on joskus aika vauhdikastakin, ja ironista kyllä, siitä tulee mieleen monet Hollywood-toimintaleffat, joita en katso edes kirveellä. Ehkä olenkin sitten piilofani. :D

Uni ei ole ahdistava, oikeastaan melkein päinvastoin. Kun en ole jäänyt kiinni... :badgrin:

Ja toi välinpitämättömyys on kanssa ironista, koska oikeasti potisin taatusti syyllisyyttä asiasta. Luulisin...?...:thinking:
Toi on jo aika mielenkiintosta. KIRJOTA KIRJA!

Mulla on ollut tässä pari häröä unta.
Olen menossa koulun joulujuhlaan juontaa ja taidan olla jossain ihme ramppi kuumeessa vaikkei kyllä niinkun sillee jännitä mut emt. Olen siis 15 vuotias.

Eka oli pari outoa unta jossa olin koulussa alasti (vaatteet oli unohtunut kotiin!) ja pidin kättä vain kalleuksieni edessä eikä kukaan tuntunut välittävän ja minustakin oli ihan normaalia tosin vähän välttelin kulmia ja muistan että aina välillä se peitto käsi unohtu :D

Toinen oli samanlainen tosin kotona ja pari kaveria oli käymässä..

Sitten oli vielä oudompi

Olin koulun jossain juhlassa ( en tiiä mikä) ja iso sali ehkä 900 ihmistä ja istuin kohtuu keskellä.
Tuli sitten luokan valvoja kyselemään että : "pepe sä oot rohkee poika hei ota tosta joku tyttö pariks ja menkää tonne lavalle"
mä sanoin näin "njooh no ok, oota sekka" ja otin farkut pois jalasta koska jotenkin ei voinut farkut jalassa mennä sinne :D Valikoin siitä sitten jonkun ja sitten kun sinne lavalle käveltiin niin piti sitten laulaa ja tanssia. Tässä vaiheessa muistan että minulla oli siis farkkujen alla pitkät kalsarit joiden PÄÄLLÄ bokserit :D väritkin olivat erottuvaiset tyyliin valk vs musta.
Siinä mä sitten vedin jotain balettia kun se tyttö siinä laulo.
Karkasin sitten kun se juhla loppu ettei tarvinnut jäädä siivoomaan tuoleja :D
Sitten muistan että laitoin vielä ihan innoissani kuvia galleriaan siitä jossa olin sellasessa perus taitoluistelu asennossa jossa yks jalka maassa.



JA EI! minulla ei ole mitään erikoisia fantasioita itseni paljastamisesta tai nolaamisesta. Pidän itseäni ihan normaalinan tosin jos luette paljastukset threadista osioni ja tämän voi olla ettette halua ikinä olla minun kanssani minkään näkösissä tekemisissä :D