Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Aihki
tammi 1, 2018, 18.02
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: EKIEP-Projekti
Vastaukset: 41
Luettu: 13598

EKIEP-Projekti

Hmmm ... vaikka ranneotteista vapautuminen on sinänsä hyvä tapa aloittaa itsepuolustuksen opettaminen niin on siinä kyllä ongelmansakin. Aika suuri osa naisista ei jaksa irroittaa edes normaalikätisen miehen ranneotetta ilman: aiheutettua kipua tai väkivaltaa tai hyvää raivaria tai jotain muuta sopivaa atemia. Vahvakätistä vastaan tarvitaan vielä jotain lisää, kuten osaamista ja asennetta, joka tärkeimpänä on ilmeisesti vaikeimmin opetettava. Muistelenpa kauan sitten yhtä tytteliä, jolle joku oli opettanut jonkun irtautumisen kun se ei sitten toiminut kun ranteesta piti kiinni puolitosissaan niin reaktio oli hämmentävä ja tilanteeseen hyödytön. Eikä siinä yritetty kuin osoittaa ettei se irtautumimen aina ole niin helppoa.

Suosittelen sellaisen 100% harpyijaraivarin opettamista, siinä menee tavallinen taatelitaharrustaja luultavasti paremmin hämään kuin millään muulla.