Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Aihki
syys 5, 2015, 12.16
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Opettajien voimankäyttö
Vastaukset: 293
Luettu: 53785

Opettajien voimankäyttö

Andy kirjoitti: Hyökkäystä yritetään mutta vihollistulen takia valtaus ei onnistu. Tällöin hyökkäysosaston johtaja lopettaa hyökkäyksen ja ilmoittaa tilanteen esimiehelleen.
On niinkuin ihan eri asia ensin kieltäytyä tai sitten yhden epäonnistuneen yrityksen jälkeen sanoa "ei onnistu näin".
Aihki
syys 5, 2015, 11.49
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Opettajien voimankäyttö
Vastaukset: 293
Luettu: 53785

Opettajien voimankäyttö

Andy kirjoitti: Eihän edes sotilailla ole velvollisuutta mihinkään kamikazehyökkäyksiin jos tavoite ei ole saavutettavissa ja johtaisi vain omiin tappioihin.
Mjälnir varmaan osaa kommentoida paremmin kuinka hölmöltä tämä kuulostaa. Jos katsotaan asiaa historiallisesti niin vastaesimerkkejä löytyy paljon. En ole kuullutkaan oikeudesta kieltäytyä hyökkäämästä perusteena: "tämä tulee olemaan kamikaze-hommia, en mene".

Eräs tuttavani, opettaja, kohtuullisen kokoinen, mutta ei kamppailija, kyseli minulta taannoin mikä laji tukisi parhaiten kouluympäristössä esiin tulevia tilanteita, myöskin lainsäädäntö huomioon ottaen. Pienellä potkukyselykierroksella ykköseksi tuli DW, ei sinänsä yllätys. Sen sijaan yllätys oli mitä ko. alueen jonkinlainen turvallisuusvastaava totesi kyselyyn voisiko harkita edes seminaaria aiheesta. "Ei ole tarvetta!" Tuttuni totesi kuitenkin joutuvansa jonkinlaiseen käsikähmään kuukausittain, pahimmillaan viikottain. Olisi kiva kuulla selitykset jo näin etukäteen jos (kun?) asiasta jossain välissä nousee isompi haloo.
Aihki
marras 22, 2013, 13.34
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Opettajien voimankäyttö
Vastaukset: 293
Luettu: 53785

Opettajien voimankäyttö

Mika kirjoitti: Koulutuspäivämäärän piti olla muistaakseni tämän kuun loppupuolella, mutta enpä ole kuullut tästä mitään, joten voipi olla että se on peruttu ilmoittamatta...
:smt003 Joku siellä Organisaatiossa erehtyi käymään Potkussa ja kauhistui jos seura tekee kaltaisekseen ... :smt003