Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Aihki
tammi 17, 2014, 13.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja uskonnot
Vastaukset: 69
Luettu: 14392

Kamppailulajit ja uskonnot

Kokemuksia ei onneksi ole, olisin joskus voinut kiukustua oikein kunnolla.

Jotenkin tuntuu, että tässä on taasen kyseessä sellainen kalteva pinta tapaus, mikään yksittäinen pyyntö Muhammedilta ei ehkä tunnu täysin kohtuuttomalta, mutta vähän ajan päästä syntyvä tilanne sitä on.

Tuosta ei mielestäni käynyt ilmi antoiko sensei sitten periksi kokonaan niin ettei kukaan mies enää harjoitellut naisten kanssa vai ei, toisaalta jos kuvaus naisten keräämisestä yhteen nurkkaan oli totta niin niinhän siinä käy.

Tässä pitäisi soveltaa samaa temppua, jota esim. UAEssa sovelletaan länsimaisiin: jos joku ei miellytä niin sanotaan, että "tuollainen käytös ei kunnioita kulttuurisia arvojamme", siellä ei useimmiten vedota uskontoon vaikka siitä olisi kyse. Ovela tapa välttää uskonsota ja jota olisi pitänyt käyttää tässäkin tapauksessa. Siinä on lisäksi se hyvä puoli, että koska kulttuuria ei oikeastaan ole määritelty niin sen allehan voidaan laskea mitä vaan ja miten vaan.

Toinen tapa, jota olsii voinut käyttää olisi ollut todeta, että tuollainen on vastoin lajin tapoja ja perinteitä, tälläkin olisi säästytty suoralta syrjimisväiteeltä, jota tuossa luultavsti haettiin.

Jos ei vielä ole tullut ilmi niin olen sitä mieltä, että Ählämi olisi tullut potkaista pois heti tuollaisen vaatimuksen esitettyään. Ei Aikidon harrastuksella ja uskonnolla ole tässä tapauksessa mitään tekemistä, jolloin uskontoperusteinen vaadekaan ei oikein päde.