Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Hirabayashi
kesä 17, 2011, 04.41
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kuinka varustautuisit zombeja vastaan?
Vastaukset: 103
Luettu: 15303

Kuinka varustautuisit zombeja vastaan?

ainiin ja mul on repussa volttareenii ja axe dry. Axe dry: sta ja tulitikuista saa jonkinmoisen liekkarin, mutta ei ole varmaa toimisiko. Se on niin läheiselle etäisyydelle, että sitäkään riskiä ei kannata ottaa.
Hirabayashi
kesä 17, 2011, 04.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kuinka varustautuisit zombeja vastaan?
Vastaukset: 103
Luettu: 15303

Kuinka varustautuisit zombeja vastaan?

Varusteet: Puoli alastomana adidaksen verkkazorzeis. Kännykkä, vesikanisteri 1,5 l, tulitikut.

Aseet: Nunchaku ja likainen haarukka.

Mietteet: Asun kerrostalo alueella, joten yritän paeta ikkunasta palotikkaille tai hyppään koivuun ja laskeudun maahan. Toivoo, ettei siellä oli zombeja. Sitten juoksisin 50 metrin päähän ammattikoulun sähkötalolle ja murtautuisin sinne. Siellä on sitten kivempiä aseita :P Sen jälkeen hyvin varustautuneena lähtisin läheiselle junaradalle tyhjän puunkuljetusvaunun päälle tarkkailemaan vähäksi aikaa missä päin on mitäkin. Liikkuisin koko ajan varmuuden vuoksi ja vältän alueita, joista poispääsy olisi mahdotonta , esim. umpikuja :D Mietin myös, että koska mulla on ikkuna auki niin siitä ulospääsemiseen kestää vain sekunti tästä paikasta, joten minulla olisi aikaa ottaa kamat ja pudottaa vaikka tuo 15 kilon käsipaino zombin päälle, jos sattuu olemaan alhaalla. Mulla ois sitten melkeinpä selvä reitti. Mietin myös, ettäjos ennen sähkötaloa zombiet pystyvät piirittämään minut kummaltakin puolelta katua niin tehoaisiko nunchaku? Minä en ota sitä riskiä siinä vaiheessa, vaan kiipeän c talon palotikkaat ylös ja kattoluukusta sisään. Kun olen hakenut sisältä naulapistoolin niin menen kellarikerroksen autotalliin, pistän hiacesta ikkunan tårta på tårta ja pistän johdoilla käyntiin niin lähden kruisailemaan kohti helsinkiä.