Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Sami Kaipio
marras 30, 2017, 13.07
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Nyrkin kestävyys
Vastaukset: 62
Luettu: 8341

Nyrkin kestävyys

Koukut itse lyönyt aina peukalo ylöspäin ja sopinut itselle parhaiten. Itsellä käsi ei ainakaan pieni ja hento kun hanska numero 11ja sekin yleensä vähän ahdas. Töissä suurimmalla osalla käytössä 9 tai 10. En siis usko sen koon ainakaan vaikuttavan kestävyyteen. Polvi leikattu 4krt 2vuoden sisään niin matto pelit ja potkut on aikalailla pelattu. Olis kiva päästä edes lyömään kunnolla.
Sami Kaipio
marras 26, 2017, 13.41
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Nyrkin kestävyys
Vastaukset: 62
Luettu: 8341

Nyrkin kestävyys

Andy kirjoitti:Unohda koko juttu. Mielestäni pelkän mielenkiinnon vuoksi ei kannata ehdoin tahdoin hankkia mahdollisesti jopa pysyviä vammoja käsiinsä. Jos siis mitään varsinaista tarvetta asialle ei ole.

Minäkin sanoisin, että lyöntitekniikassa on jotain vikaa, jos vammoja tulee kahteen pienempään rystyseen. Voimien pitäisi kohdistua etu- ja keskisormen rystysiin. - Etenkin paljain nyrkein lyötäessä.
Vaikea keksiä, että kukaan oikeasti tarvii normaali elämässä tuollaista kehitystä käsiinsä, joten mikä perustelu olisi kelvannut? Itse tykkään paljaalla nyrkillä eniten lyödä ja ihan ip juttujakin harjoitelleena olisi hyvä, jos mahdollisen tosipaikan tullen oma käsi ei olisi ensimmäinen, mikä periksi antaa. Vaikka itse tilanteessa sitä ei kyllä huomaakaan.
Lyötäessä etu-ja keskisormen rystynen osuu kyllä ensimmäisenä, mutta kaikilla osuma kyllä tulee, koska itsellä rystyset suurinpiirtein samassa tasossa, eikä muutenkaan kauheasti edes näy.
Sami Kaipio
marras 26, 2017, 09.51
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Nyrkin kestävyys
Vastaukset: 62
Luettu: 8341

Nyrkin kestävyys

Andy kirjoitti:Miksi haluat lyödä voimalyöntejä ilman siteitä ja hanskoja?
Lähinnä kiinnostaa säkin hakkaus pelkillä siteillä ym. Ja mielenkiinnosta. En mä kadulle ole menossa muita/itseä vartavasten telomaan. kiinnostaa senkin takia, kun paljon paljasnyrkki juttuja tutkineena niilläkin ottelijoilla varmasti samoja ongelmia. Puristus voimasta en usko homman olevan kiinni. 300kg ottanut pinnoilta 5cm nostoja ja roikottamis harjoitteita. Ja omalla 120kg painolla roikkumis treeniä tehnyt paljon.
Sami Kaipio
marras 25, 2017, 23.00
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Nyrkin kestävyys
Vastaukset: 62
Luettu: 8341

Nyrkin kestävyys

Itsellä ongelmana nyrkin herkkä hajoaminen. Nyrkkeilyä yli 10v harrastaneena uskoisin lyöväni oikein. Etu käsi kestää kyllä, mutta takakäden kovat suorat ongelma. Hanskat kädessä hyvin sidottuina paksuilla siteillä Ok, mutta säkki hanskat ohuilla siteillä tai paljaalla kädellä ehdoton ei. Onko mitään millä vahvistaa? Vanhat murtumat tietysti tekee hallaa, mutta olisi kiva päästä lyömään kunnon voima lyöntejä ilman kipua ja useiden päivien taukoa. Ja ongelmana pikkusormen ja nimettömän rystynen. Keskisormenkin turpoaa mutta se harvemmin hajoaa.