Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Rojola
maalis 21, 2021, 23.57
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Ja miekka heiluu
Vastaukset: 6
Luettu: 4679

Ja miekka heiluu

Tuttu manööveri juu.

Viime reissulla tuli käytyä Kiotossa Toei-studiolla jossa kuvataan wanhaan aikaan perustuvia elokuvia. Pääsimme kokeilemaan elokuvamiekkailua isommalla ryhmällä jossa yksi esitti sankaria ja neljä muuta olivat pahiksia loppupomon kera. Oli kyllä hauska setti. Juttelin kahden koreografin kanssa mutta en enää muista mitkä heidän taustansa olivat - väkeviä jermuja kuitenni.

Tuossa videossa mielenkiintoista oli nähdä miltä tekeminen näyttää kun aseettoman kamppailun liikerepertuaari ei ole synkassa aseenkäsittelyn kanssa, mutta henkilö kuitenkin osaa liikkua kamppailullisesti. Pientä yhteneväisyyttäkin siinä vielä pohdittiinkin age uken kautta...
Rojola
maalis 7, 2012, 02.09
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Ja miekka heiluu
Vastaukset: 6
Luettu: 4679

Ja miekka heiluu

Äkkiseltään en löytänyt sopivaa ketjua, joten tämä saa kelvata.

Japanilainen katana vs. eurooppalainen pitkämiekka... Itse video on aika jäätävää aseiden raiskausta :shock: Testaajana on kaikille tuttu mies, mutta kertojaäänenä (eikä miekan käsittelijänä) hän ei ehkä ole parhaimmillaan.

[youtube][/youtube]

Katana voitti, tietenkin.