Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Rojola
marras 28, 2019, 00.47
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Itsepuolustustilanteen rajaaminen ja määrittely
Vastaukset: 29
Luettu: 8485

Itsepuolustustilanteen rajaaminen ja määrittely

Erinomainen aihe kuten jo todettiinkin!

Suosittelen tarkastelemaan Ilpo Jalamon ja Jyrki Talosen kirjaa "Renkaita vedessä - ajatuksia kamppailutaidoista", jossa käsitellään ja analysoidaan väkivaltatilanteita.

Myös Jari Peuhkurisen "Aktiivinen itsepuolustus" on hyvä teos liittyen erityisesti tuohon harmaaseen vaiheeseen jolloin kädet eivät vielä käy mutta jännitystä on ilmassa.

Ville Kaivonen aka VKA on tuottanut erinomaisen Puolustaudu-DVD sarjan jonka mukana on kolme kirjallista teosta joissa valotetaan tuota Andyn mainitsemaa tutkimus- ja teoriapuolta.

Yleisesti Gavin de Beckerin "The Gift of Fear" pidetään erinomaisena teoksena aihepiiriin liittyen, kuten myös aiemmin mainitun Rory Millerin kirjoja.

Mikäli satut Tampereella käymään niin kaikkia ylläolevia on mahdollista saada minulta lainaksi graduprojektiin.

Täällä mainittiinkin jo haastattelujen tekeminen, jota laadullisena tutkijana puollan lämpimästi. Hyviä haastateltavia löytyy lauteilta runsaasti, esimerkiksi aiemmin mainittu VKA sekä monia muitakin.