Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Rojola
huhti 12, 2018, 01.04
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä
Vastaukset: 44
Luettu: 7779

Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä

Joskus kaukaisuudessa oltiin [mention]Ameepa[/mention]n kanssa pelaamassa brassijutsua Turun tatameilla Virusmäentiellä. Siinä touhuttiin perustemppuja tyhjällä plantaasilla johon tuli jotain körmyjä reenaamaan. Kohteliaasti pyydettiin lupaa leikkiä laidalla kun Isot Pojat alkoivat treenaamaan. Alkuverryttelyssä muutama reenaaja ravasi ympäri tatamia, poikkeuksena sensei, joka veti varjoa itsekseen keskellä kenttää. Ihasteltiin kun iskut lähtivät terävästi ja liikkuminen oli särmää, mutta kun tuli kiertopotkun aika niin luistonesto petti tukijalasta ja könsikäs lensi komeessa kaaressa katolleen... Ei uskallettu katsoa enää sinne päinkään. Käännyttiin selin ja tukahdutettiin itkunaurua toistemme rinnuksiin tiukassa vartiosyleilyssä :ihq:

Toisella kertaa olin itselleni tuntemattoman porukan seminaarilla ja olin kolmantena pyöränä kun harjoiteltiin lyhyellä (pehmustetuilla) kepakoilla. Siinä oli ilmeisesti vanhemmilla kavereilla vähän epäselvyyttä mitenkä ja mitä reenataan, ja toinen ilmeisesti sohaisi toistaan vahingossa naamaan tms. Normaalien käyttäytymisnormien vastaisesti uhri päättikin tukeutua liskoaivojensa vietäväksi impulssikontrollin pettäessä ja veti toista takaisin pikaistuksissaan pesismailaotteella täysillä vartaloon kiroilun saattelemana. Tuumailin notta this is true budo. :funtsii: