Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Teurassika
loka 28, 2013, 22.50
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Blue
Vastaukset: 258
Luettu: 65873

Defendo Blue

Mitäs mieltä arvon raati on tämän mallisesta raudoituskäännöstä kuin tässä videolla on viiden sekunnin kohdalla. Toimiiko ja mitkä on hyvät ja huonot puolet? Ikinä tätä kukaan ei treeneissä ole näyttänyt, mutta jossakin Puolan/Unkarin defendo-pätkässä tälläkin porukkaa käännettiin.

[youtube][/youtube]
Teurassika
elo 15, 2013, 11.33
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Blue
Vastaukset: 258
Luettu: 65873

Defendo Blue

Itsekään en edes treeneissä saa riittävän hyvällä prosentilla tuota kääntöä toimimaan siinä ns. perusmallissa, joka käsittääkseni on se, että toisella kädellä kiinni kämmenselästä ja toisella vivutus kyynärpään alta. Tuolla T-T:n videon tavalla, eli kahdella kädellä kämmenselästä kiinni ja polvella runttaamalla prosentti nousee jo kohtalaiseksi, mutta kaikkein varmimmin homman olen saanut toimimaan yksinkertaisesti toiselle puolelle astumalla, ja kättä vääntämällä (=kiertämällä) ja vetämällä. Se on riittävän yksinkertainen tälläiselle yksinkertaiselle kaverille. Sen ainoan kerran kun oikeassa elämässä olen hommaaa päässyt kokeilemaan, niin juuri tuota "varminta" tapaa kokeilemalla se silloin sattui toimimaan. Tunsin itseni kuninkaaksi :smt003

Mutta tässäkin on varmasti kyse siitä, että en vaan osaa.

Tässä siis tuo tyyli jolla sen parhaiten saan onnistumaan. Ajasta 31,25 lähtien.
[youtube][/youtube]

Btw, se kerta kun sitä käytin oli elämäni ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen voimankäyttötilanne. Tuli jokseenkin hölmö olo siitä kuinka helposti se kävi kaikenkaikkiaan. En treeneissä olisi varmaan ikinä sillä suorituksella saanut mitään onnistumaan. Tällä kertaa homma meni niin mutkattomasti, että ihan kuin mitään muuta en olisi elämässäni tehnytkään kuin vasaralukkoa. Nooh, kaipa seuraavalla kerralla se todellisuus läjähtää vasten kasvoja kuin märkä koira.