Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Juho Viitala
syys 15, 2005, 06.42
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Thieu Lam
Vastaukset: 103
Luettu: 26262

STR kirjoitti: Mielenkiintoista lukea mitä Thieu Lamissa nykyään touhutaan. Itsellä oli aikoinaan siellä ihan hauskaa. En ottanut historia-asioita niin vakavasti.

Onko siellä jo mustavöisiä oppilaita ?
Minuakin kiinnostaisi kuulla mikä siellä on nykyään meno?

Itse ehdin seuran toimintaan pintapuolisesti tutustua ja innostuakin kovin. Harmillista kyllä, en ole kokenut ajatusta "salille paluuseen" tarpeeksi mielekkäänä saadakseni itseäni paikan päälle enää saapumaan. Mikä tietenkin on vain omaa saamattomuuttani eikä siitä voine ketään käydä syyttämään.

Nyt kun aikaa on kulunut reilu vuosi lajin harrastamisen lopettamisesta, koen kuitenkin voivani todeta hyvällä omallatunnolla että nuori ja naiivi sydämeni särkyi - epäluottamuksen tuulten puhaltaessa purjeisiini vahvasti ohjaten minut muiden harrastusten pariin - pois seurasta johon käytin länsimaalaisittain vähintäänkin keskiverroin innostuneen urheiluharrastajan tavoin aikaani, rahaani, ja ennenkaikkea viitseliäisyyttäni... :(

Vielä noista tässä ketjussa aiemmin joidenkin mainitsemien seuran sivuilla olevien Mestarista ja Mestarin mestarista kertovien tekstien alkuperästä, ne on käsittääkseni kirjoittanut Su Phu Nguyenin kertomusten pohjalta herra Sandström, joten on mielestäni aika selvää miksi herrojen Pekkola ja Sandström Vietnamin matkan aikana tekemät päätelmät johtivat muutaman henkilön seurasta lähtemiseen. Kuten minun.

Esimerkiksi itse muun muassa käänsin lajista kertovia hra Nguyenin sanelemia tekstejä englanniksi seuran sivujen (silloin) tulevilla englanninkielisellä sivulla käyttöä varten, mutta nämä eivät koskaan onnekseni ehtineet nettiin asti. Tuolloin olisi nykyinen arpi sydämessäni luultavimmin vielä syvempi ja helpommin jälleen aukeava. Ainakin aina kyseisiä nettisivuja ( http://www.thieulam.fi ) selatessani. Herra Nguyenia kohtaan omat tuntemukseni ovat hyvin ristiriitaiset, enkä todella vieläkään tarkalleen tiedä mitä hänestä, tai seuran taustalla (esimerkiksi rahastonhoidossa) toimivista henkilöistä ajatella.

Mutta Touko Sandströmin tavoin, surullista kyllä, en pysty enää luottamaan mieheen tarpeeksi voidakseni sitoutua harjoittelemaan seurassa jossa hän opettaa.
:cry:

"Na, na na - na na, na na - na na, na na - na na... LIFE - GOES - ON!"
-Ramallah