Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

nomad
maalis 18, 2015, 15.06
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 14359

TVEAT

T-T kirjoitti:
nomad kirjoitti: Multa jumalauta vaaditaan tarjouspyynnössä tveattia, että saisin tehdä sitä, mitä mä olen perkele tehnyt koko ikäni. pipari. Byrokraatit saatana.
Susta tuli yhtäkkiä epäpätevä :)

Mä odottelinkin että koska ne alkaa tuleen tarjouspyyntöihin.
Mieti että pelkät teoriapuolen jutut käynyt henkilö on nyt sinua pätevämpi ja varmasti saa sopparin kun polkee vielä hinnat.

:rauhaa:
Niin näyttää. No, soitelkoot taas ensi vuonna kun on asiat menneet anuksenomaisella suoritteella läpi. Enkä mene tveattiin ton takia.
Point kirjoitti: Toi on siis jonkinmoinen turvallisuusalan hygienia/anniskelupassi?
Joo, semmonen erikoispaperi, joka pätevöittää kaikkeen ja pitää sisällään ei käytännössä mitään muuta kun nenän kaivelua ja parin perusmuotoisen suunnitelman värkkäämisen. Laajuudeltaan vajaa vuosi vissiin nykyisin.

Ylipotkija: Lainaukset korjattu.
nomad
maalis 14, 2015, 00.06
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 14359

TVEAT

Multa jumalauta vaaditaan tarjouspyynnössä tveattia, että saisin tehdä sitä, mitä mä olen perkele tehnyt koko ikäni. pipari. Byrokraatit saatana.
nomad
tammi 23, 2013, 22.19
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 14359

TVEAT

Vastaavan hoitajan lappuja jos tarvitsee niin joo jotkut taitaa maksaa jopa palkkaluokan lisää liksaan jos on käytynä. Muuten suosittelen ajan käyttämistä johonkin kohdennettuun opiskeluun.

Aikanaan kun tuo lanseerattiin niin ideahan oli tarjota pomoille ja pikän linjan jampoille joku oma lappunsa jolla sitten olisi jotain arvoakin mutta inflaationhan tuo koki ja nykymuodossaan ei oikein taida sopia kellekkään.