Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Streetwise
maalis 10, 2008, 20.21
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 465
Luettu: 61211

Moni käsittää tuon sanan niin, että RBSD lajeissa ei voisi edes hakata säkkiä, koska se ei ole realistista harjoittelua. Tai harjoituksissa ei voi painiskella, koska eihän sillä tavalla puolustauduta realistisesti. Tai ei voida näyttää edes mitään malliesimerkkiä, koska se vaikuttaisi tekniikalta ja tekniikat ei toimi :D Minä en ajattele noin, mutta olen tavannut ihmisiä, jotka ajattelevat. Eroja siis on ns. RBSD lajien sisälläkin.

Tästä voisi saada uuden ketjunkin "katu"-puolelle. Mikä ihmeen realistinen itsepuolustusharjoittelu? :D
Streetwise
maalis 10, 2008, 19.12
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 465
Luettu: 61211

Mika kirjoitti: STR, näin teidän peruskurssimainoksen Näässillä eilen. Komia mainos! Mainoksessa luki isolla "REALISTISEN ITSEPUOLUSTUKSEN KURSSI" tai kutakuinkin noin. Eikö tuossa anneta implisiittisesti ymmärtää, että muiden seurojen tarjoamat itsepuolustuskurssit tai -osiot eivät ole realistisia?

En siis missään nimessä halua vihjata, että olisitte tätä tarkoittaneet. Lähinnä ajattelin asiaa siltä kannalta, että ehkä tämä tulkinta ei tullut mieleen?
Tuollaista tulkintaa en ole kyllä ikinä ajatellutkaan. Jos vaikka kahvila mainostaa "TUORETTA PULLAA", niin voiko siitä vetää johtopäätöksen, että muiden pullat on vanhoja :D Ei pidä yrittää lukea rivien välistä, koska siinä ei välttämättä lue mitään.

L.K. on asian ytimessä. Minusta mikä vaan laji voi opettaa itsepuolustusta omalla tavallaan oli se sitten mitä hyvänsä. Sana "realistisuus" asettaa sitten jo jotain vaatimuksia sisällön suhteen. Näin minä ajattelen asiaa.

Ei sua kaima haittaa, että Hokutoryu mainostaa lajiaan "The king of martial arts" ? ;) Minusta se jättää kaikki muut varjoonsa, paitsi SJKD:n joka on "The ultimate art of self-defense". :smt003
Streetwise
loka 19, 2007, 20.54
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 465
Luettu: 61211

Joo, no kyseisen seuran kunto-thai mainoksessa pitäisi myös olla maininta saunailloista, koska ovat niin olennainen osa kokonaisuutta :lol:
Streetwise
loka 19, 2007, 20.22
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 465
Luettu: 61211

Eiköhän se ole niin, että ne suurten oppilasmäärien lajit on jotain ihan muuta kuin realistista itsepuolustusta. Kannattaa siis mainostaa vain hyvää harrastusta, kuntoa, kavereita, komeita verkkareita, nopeaa vyöarvojen nousua ja saunailtoja. Ai niin, se itsepuolustustaitohan karttuu siinä sivussa kuin itsestään... tai sitten ei.