Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Dojon Jäykin
tammi 5, 2014, 14.20
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta
Vastaukset: 97
Luettu: 9467

Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta

Tapani kirjoitti:
Dojon Jäykin kirjoitti: Ja sitten tulee semmoinen outo tuulahdus 70-luvulta.
Kirjaimellisestiko? 8-)
En ole mennyt silleen hajuetäisyydelle.
Ehkä mä tarkoitan semmoista neverending kitarasooloa...
Dojon Jäykin
tammi 4, 2014, 14.14
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta
Vastaukset: 97
Luettu: 9467

Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta

Mä näen tuota Timo Larmelaa, muistinkohan nimen oikein, kannabisyhdistyksen perustajaa siis, aina silloin tällöin tuossa kylillä. Asun lähellä, en ihan naapurina kuitenkaan. Mutta aina joskus kun talonsa ohi kuljen niin tulee mieleen että olisiko Kissalan pojat tänään tarkistusta suorittamassa.... Ikinä en ole mitään semmoista havainnut kuitenkaan. Että saisiko aika rauhassa olla kuitenkin?

Ikinä en ole kanssaan jutellut, ihan asiallisen tuntuinen veikko kuitenkin mitä olen ymmärtänyt. Itsessänihän jotain vikaa täytyy olla kun kuitenkin aina nähdessä tulee ensiksi mieleen: ¨-Toi on se Hamppu-Hessu...¨ On sillä varmaan muitakin juttuja elämässään.
Ja sitten tulee semmoinen outo tuulahdus 70-luvulta. Mutta se on varmaan vain minä joka siinä assosioin olemattomia. Taidan itse olla jymähtänyt jonnekkin.