Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 11 tulosta

Dojon Jäykin
elo 24, 2016, 20.05
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Mä en oikein jaksa uskoa että poke ovella ansaitsee ylimääräistä ja koko muu henkilökunta on autuaan tietämättömiä asiasta. Eivät välttämättä ole jutussa mukana kaikki, mutta eivät sitten laulakaan. Joku aina näkee jotain. Nythän oli Kampissa eräs nuorisomesta jossa henkilökunta, käsittääkseni se alkoholia tiskin takana annosteleva, laittoi extroja mukaan maksua vastaan.

Varmaan ei tämmöinen toiminta voi täysin salassa jatkua kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Toisaalta piirit on niin pienet jopa Helsingissä ettei kukaan oikein halua alkaa vasikoimaankaan, ei edes se henkilökunnan mahdollinen siveyden sipuli. Vinkkipuhelimeen voi tietenkin nimettömänä soittaa, mutta kyllä nuo hommat leviää käsiin muutenkin ennemmin tai myöhemmin ellei henkilökunnan kierto ole nopeaa. Siitä pitää huolen jo ¨fiksut¨ nistiasiakkaat. Portsarien osuus noin yleensä voi olla liioiteltua. Saatta olla, että poliisi näin JV kieltoa ajamalla haluaa pistää taloudellisesti tiukalle jäseniä? Vaikka sitten puhtaitakin. Onko ravintolahenkilökunnalla jotain saittia netissä jossa kirjoittelisivat edes kautta rantain aiheesta? Toisekseen jollain pilven myynnillä tuulikaapissa ei niin paljoa rahaa tee kuin vähän kovempien aineiden joten tästäkin syystä viranomainen varmaan hakee keinoja hankaloittaa myyjän ja suuren yleisön kohtaamista.

Ihan kuin olisin havaitsevinani täällä mielipidettä ettei näiden tiettyjen pärinäpoikien kerhojen pyörittämisissä kauppa olisi se joka kannattaa. Enkä varaosamyynnistä nyt puhu. En väitä vierailleeni kerhoillaan, mutta sen verran joutunut tekemisiin kanssaan, kotimaisten ja vähän ulkomaistenkin, että mielikuvia syntyy. Pukuosastokin nähty. Yhtä salamyhkäisiä kuin oikeatkin agentit... 8-) Mut aika reiluja kuitenkin. Poliisiakin joskus kiinnosti että ¨Mitä ne miehet...?¨
Dojon Jäykin
elo 22, 2016, 20.15
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Tuossa kyllä ravintolat ovat menettäjiä pitkässä juoksussa. No, joku aina kerkeää fyffet tekemään,
ovella tai tiskillä. Saattaa myös olla paikkakohtaista, kaikkialla ei ole niin väliä. Kierto on nopeaa.
Dojon Jäykin
loka 16, 2015, 16.55
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Ihan pois suljettua ei tietenkään ole että epäilyttävät ulkomaalaiset ovat laittaneet jotain
voodoota rauhallisen suomalaisen omenamehuun.
Dojon Jäykin
syys 24, 2013, 17.29
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Mä ehdotan taas rakkauden sanomaa...

Eli jos työvoimaa rittää niin lauletaan tämä:
[youtube][/youtube]
Ja lisäksi otetaan häröilijä vahvojen käsivarsien kannettavaksi riemusaatossa.
Eiköhän tuo semmoisen parin-kolmen kierroksen jälkeen ala asettumaan.
Kaikille jää hyvä mieli.

P.S. Kovasti yritin etsiä semmoista western-pätkää missä tätä laulua laulaen viedään kantaen jotain synttäri- tai muuta sankaria, mutta ei vaan löydy. Mutta tajuatte idean.
Dojon Jäykin
syys 24, 2013, 12.00
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Me ei tosiaankaan tiedetä jos kuspiä käy vaikka joka ilta monta kertaa haastamassa.
Ja mähän en hetkeäkään ole sanonut ettei saisi kaipaamaansa. Mä en vaan portsarina käyttäisi juuri tuota menetelmää kertoa, että nyt sopisi ottaa jalat alleen. Niin kauan kuin vielä toimivat. Liian riskaabeli omaltakin kannalta.

Ihan varmaan ovat moneen kertaan kertoneet toiveensa ja mahdollisesti vihjanneet jotain tulevaksi jos ei viesti mene perille. Kääliöhän vaikuttaa tapaukselta joka käyttää kaikki keinot ärsyttääkseen ja haastaakseen. Sitten kun toiminta on alkamaisillaan niin vetävätkin jarrut päälle vaikka suu vielä kävisikin. Silti on jo alusta asti ollut selvää ettei tyypillä tule olemaan valtteja kourassaan kun kierrokset nousevat. Näinhän jotkut toimivat poliisiakin vastaan. Viinahan sen tuon mahdollisesti piilevän ominaisuuden yleensä kai kytkee päälle. Miten toimit sellaisen kanssa jolla ei terve itsesuojeluvaisto toimi ja testosteroiini on ottanut ylivallan? Kovemmista aineista puhumattakaan.

Nomadille kysymys: jos kääliö olisikin kertonut olevansa pätevöitynyt rei'ittäjä, niin kannattaisiko sitä hommaa sitten jättää tuohon mihin se nyt jäi? Että odotellaanko siinä matkan päässä jos se mutka sieltä kaivetaankin esiin? Vai olisikohan kannattanut kaadon jälkeen vähän heittäytyä intiimiksi ja kaivella aarteitaan? Eli laskisin tuon uhkailun pois pelistä. Tai sitten ei portsarien toiminnassa ollut enää pienintäkään järkeä.

Ei se portsarin aika nyt niin kallista ole, että tuohon ei voisi satsata. Mallityttöjä tulee aina uusia. Poliisi, pelastuslaitos ja varsinkin terveydenhuolto taitaa käyttää jatkuvasti kymmeniä prosentteja ajastaan ¨joutaviin¨ hetkiin ja ¨avuntarvitsijoihin¨. Pankkineideistä puhumattakaan...

Mikä sitten olisi ollut parempi keino nujertaa kitisijän into?
Pamppua koiville? Näyttäisi ulkopuolisesta pahemmalta kuin onkaan. Samaten portsarin imago saattaisi kärsiä, ei pärjää ilman välineitä... Ei kuitenkaan pamputettavalla hengenvaaraa lähelläkään, ei edes pysyviä vammoja. Itse asiassa aika hippi väline lievästi käytettynä. Hyvä nimi tuo Nokian Nuoriso-ohjaaja. Joustava väline, ohjaa ja rusikoi.
Kaasu? Sivullisia lähellä, jos leviäisi kävisi asiakaskato + mahdolliset korvausvaatimukset. Ei hyvä. Mutta mahdollisuuksien ja paikallisen lainsäädännön mukaan.
Nippusiteillä aitaan kiinni vikisemään? Saattaa tulla ikäviä lakiyksityiskohtia vapaudenriistosta tai muuta vastaavaa. Ehkä paikallisten säädösten salliessa. Tulisiko joku jättää tarkkailemaan ettei sidotulle tapahdu mitään? Ei saa unohtaa siihen juhlien loputtua. Samaten nuo edelliset tulee tämän jälkeen jättää pois laskuista. ;)
Tilanteen haltuunotto aivan toisin keinoin jo aivan ensimmäisillä sekunneilla?
Eli siis miten? Onko kukaan kokeillut (uskon että monikin) tuommoisen kitisijän tullessa että heittäytyy ¨kaveriksi¨. Siis on ihan ystävällinen ja sympaattinen ja juttelee... Jonkinlainen versio käänteispsykologiaa. Sille kääliölle ei jää kuin kaksi vaihtoehtoa: nostaa kierrokset kaiken kohtuuden yläpuolelle, jolloin toimintakuviot ovatkin sitten selvät, tai tukahduttaa kiukkunsa. Nää on ihan kunnon jätkiä, taidan tulla huomenna uudestaan paremalla ajalla...

Entäs jos tuo kuspiä olisikin matami? Oikein rehevä nainen jonka alle ei ole terveellistä jäädä.
Tai aivan kynäniska kukkakeppi hyvällä itsetunnolla ja väärillä käsityksillä omista oikeuksistaan ja kyvyistään. Vieläkö otettaisiin ne jalat alta? Vai pitäisikö keksiä kuitenkin jotain muuta? Jotain joka voisi tehota sitten muissakin tapauksissa.

Pointtihan mulla koko ajan on ollut, painotan vielä, että tuo jalkapyyhkäisy saattaa johtaa paljon pahempaan lopputulokseen kuin mitä halutaan. Ihan tuurista kiinni miten käy. Kannattaako semmoinen? Ei se asfaltilla kieriminenkään kivaa ole, mutta kuinka todennäköistä se nyt olisi videon tapauksessa ollutkaan? Ja sitten se, että tämä kääliö ei käynnyt käsiksi nähdyssä pätkässä. Jos olisi, niin jalat alta sitten vaikka... Älkää nyt enempää jossitelko mitä 10 sekuntia aikaisemmin oli tapahtunut. Sanon vaan ettei mikään viittaa semmoista tapahtuneen. Ja mikä takaa ettei se tule kaadettunakin takaisin?
Dojon Jäykin
syys 23, 2013, 16.00
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Jussi Huusko kirjoitti:
Dojon Jäykin kirjoitti: että kuspiä joka ei varsinaisesti käyttäytynyt fyysisesti uhkaavasti
Miltäs sitten näyttää uhkaavasti käyttäytyvä henkilö ellei juuri tuolta? Pitäisikö mielestäsi antaa se ensimmäinen vapari sille toiselle ennenkuin itse saa toimia?
Monesti lain mukaan kyllä. Etäisyyttäkin tuossa on ja kädet jotakuinkin alhaalla.
Tietenkin herkkähipiäisimmät kokevat räksyttävän koiran uhkaavana, mutta kato nyt
noita kokoeroja ja muutenkin kokonaisuutta. Ihan tyypillinen ¨Vituttaa-potkaisen¨-tapaus.
Riski sälli se on mutta taitaa puhkua puolessa minuutissa jos vääntö alkaa.

Ei pelkkä sanallinen provosointi voi oikeuttaa, let's face it, potentiaaliseen
loukkaantumiseen johtavaan tai pahimmassa tapauksessa vammauttavaan
tai pahempaan ¨ennaltaehkäisevään¨ iskuun. Mä en näe mitään kontrollia ¨hyvällä tavalla¨.
Käämi palaa. Joku tietenkin voi väittää, että kontrollissa on kun ei jatkoa seuraa ja kuspiätä
raahata nurkan taakse tai takahuoneeseen terapiasessioon.

Vaikka meille ei kaikki videon perusteella selviäkkään niin jos joku tuossa näkee
oikeutusta niin sitten näkee. Makealtahan se voi maistua, varsinkin
kun on siinä toveri vieressä turvaamassa. Aivan eri juttu on sitten kunkin maan
lainsäädäntö ja mahdolliset rangaistukset huonosti sattuessa. Varmaan eroja on.
Onneksi ei asuta jossain Armeniassa.
Dojon Jäykin
syys 22, 2013, 12.28
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Joo mä olen erehtynyt, enemmänkin. Kun näet katselin ilman ääntä.
Niinpä katsoin uudestaan, myös ilman ääntä, ja juttu alkoi avautumaan.
Oikeasti mitä tapahtui meni näin:

Körmy kampeaa mestoille.
-Moi! Tykkäättekste naisista?
-Jo-o. -Kyll maar...
-Tiiättekste miten niitä saa?
-No? -Veljel oli kerran joku yökylässä!
-Meinaaksä Helgee?! Sitä ei lasketa! -Mut se meikkaa...
-No haluuttekste tietää?
-Joo!!!
-Pitää osaa tanssii...
-Ai!!??
-Näin on! Haluuttekste oppii?
-Mä osaan jo vähän, kato...

Ja sitten tapahtui se vahinko kun tuo innokas toistaitoinen
päätti näyttää ¨Jambe fretiller bassin¨ Ludwig XIV tapaan...

Valitan olematonta ranskankielen osaamistani.
Dojon Jäykin
syys 21, 2013, 16.48
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Musta tuo näytti siltä, että kuspiä joka ei varsinaisesti käyttäytynyt fyysisesti uhkaavasti, sai
ylimitoitettua sitä ihteään. Käräjätapaus. Jos itseään loukkasi.

Vai onko joku tosissaan oikeasti eri mieltä?
Dojon Jäykin
kesä 19, 2013, 00.02
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Raiskauksessa ei kai tarvitse olla kaksia sukuelimiä hinkkaamassa toisiaan nykyään(?).
Penetraatiosta puhumattakaan. Seksuaalinen hyväksikäyttö näyttäisi antavan tilaa.
Eli tuntuisi pelkkä sormittelu tai pärstän ulokkeiden hierominen kohteeseen olevan jo sitä itseään.
Mikä ei tietenkään raamatullisesta näkökohdasta ole mikään ihme, onhan jo naapurin vaimon
katsominen sillä silmällä huorinteko. Tuollahan logiikallahan mä pääsinkin poikuudestani jo paljon aikaisemmin kuin tiesinkään. Vai lasketaanko kaksi kerrosta denimiä + muut ohkasemmat esteeksi?

Tämmöisiä päätöksiähän on kai ollut jo ilmassa. Kuka etsii?
Dojon Jäykin
kesä 18, 2013, 23.24
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

No vastaan kyllä vaikken mitään tapauksesta tiedä. Musta tuntuu ettei poliisikaan tiedä, ne on vaan kuulleet eri versioita. Toki ne paremmilla pohjilla on kuin foorumilaiset. Jutusteluhan loppuu heti jos jäädään odottamaan itse paikalla olleitten kommentteja. Kannattaa varmaan aloitusviestin oheen laittaa tästä lähtien lisäys, että varsinainen kirjoittelu saa alkaa sitten kun asianomaiset ovat raportoinneet henkilökohtaisesti. Tai vain kymmenen ensimmäistä julkaistaan ennen kuin...
Tuo uutisointi vaan herätti ihmetystä. Sellaisena kuin se lehdessä oli siinä ei oikein ole järkeä. Mutta eihän kaikissa ihmisten toimissa aina olekkaan. Ehkä se käsi kävi liian syvällä. Me ei tulla ikinä tietämään. Eikä me tiedetä vaikka kaikki osapuolet täällä ilmaantuisivat kertomaan.Sitähän sä kysyit?! Jos haluaa uskoa, että oikeuden päätös on se mikä on lopullinen totuus niin niinkin saa uskoa.

Kameroita pitää tietenkin asentaa sinne vessojen edustoille, et kai tosissasi olettanut että sinne eriöön??! Pitääkö tosiaan näin yksityiskohtaisesti piirtää kuva? Ja sitten yleisesti kulkuväylille ja baaritiskien luokse. En ala mitään mallipiirrustuksia tekemään, käyttäkää mielikuvitusta ja tervettä järkeä. Selviäisi moni heiluminen, kaatuminen, sammuilu, pahoinpitely, varkaus jne. Käsittääkseni puhutaan kuitenkin paikoista joissa alkoholia nautitaan valvotusti. Kyllähän maailmalta on näytetty videopätkiä joissa niitä kameroita on myös siellä käsienpesupuolella. Sillainkin että jos ei sulje looshin ovea niin sitten se on julkista touhua. Tai ainakin toistaiseksi kirjoissa ja kansissa.

Ja mähän yritin vain kiinnittä huomiota kaikkien osapuolten oikeusturvaan. Etkö yhtään kiinnitä huomiota tuohon kysymykseen koulutuksen mahdollisista puutteista? Joka päivä tai ilta kuitenkin monet joutuvat palveluammatissa tämmöisten liikaa juonneiden kanssa tekemisiin ja on mahdollisuus tulla myöhemmin syytetyksi tai ainakin epäillyksi jostain. Ne tilanteet saattaa olla ihan kahdenkeskisiäkin, aina ei olla missään baarissa tai julkisissa tiloissa. Voi olla vaikka se viimeisellä pysäkillä pois jäävä daami joka tulee bussinkuljettajan toimesta 'ahdistelluksi' tai ihan ahdistelluksi.
Tai se kapakasta lattian ja väännön jälkeen poistettu joka ottaa kulman takana turpaansa ja kuolee aivoverenvuotoon, kukaan vaan ei ole näkemässä. Niin se onneton portsari joka sen on tanssilattialla niputtanut on epäilty vammanaiheuttaja #1.

Nämä jutut ovat aina lehdestä luettuna kuitenkin vähän erillaisa kuin mitä oikeasti tapahtuu. Sen verran kuullut lisäraporttia moniin viikko- ja iltapäivälehtien kivakiva juttuihin ja henkilökuviin. Miten sitten näissä rumissa tapauksissa? Tuosta jäi vähän semmoinen kuva, että kun ensimmäisille ihmisille jotka vastaan tulevat kerrot tulleesi vaikka ryöstetyksi ja vähän jotain epäselvää hässäkkää ollut jossain sitä ennen, vaikka itse oletkin viimeisistä 60min ollut tajuttomana 55, niin jo vaan noiden vastaantulijoiden sana painaa oikeudessa kun syyllistä etsitään. Eihän se näin voi mennä.

Kyllähän mä ymmärrän mikä sua alkoi jurppimaan mun kirjoituksessa. Mä muuten saatan käyttää vaikka tätä £ tai tätäkin $ kirjoituksissani vaikkei noitakaan Suomessa käytetä. Ja saatan puhua kännisistä ämmistä tai muista turhuuksista enemmän kuin ne tilaa ansaitseekaan. Tässä tapauksessa '-----' tarkoittaa mulla epäselvää tapausta ja ¨-------¨ tarkoittaisi kyseenalaista tai mukamuka tapausta. Koittakaa kestää.

Edit. Lisään vielä että olen kohdannut tuhansia ja tuhansia kännisiä ihmisiä, työksenikin,
portsarina en kuitenkaan ole toiminut. Kaikki kännin vaiheet kohdattu. Ja mikään salaisuushan tämä ei ole että ne naiset niitä pahimpia tapauksia sitten ovat jos ovat.
Dojon Jäykin
kesä 18, 2013, 21.40
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235738

Portsarit

Mua on aina vähän kiinnostanut että mikä todistusarvo on tuommoisilla vastaan kävelleillä henkilöillä tai edes paikalle saapuneella poliisilla?! Kukaan näistä ei oikeasti ole nähnyt mitään. Paitsi sen hysteerisen naisen. Eihän tässä ole kuin ravintolan henkilökuntaa ja itse 'raiskattu' jotka voisivat tietää mitä on tapahtunut. Lääkäri tietenkin voi jotain sanoa raiskatun mahdollisista mustelmista jne.


Kyllä olisi ravintolan turvakameramateriaalille käyttöä; kenen kanssa uhri hengaillut ja kuka siellä WC:ssä ravannut. Onko maannut jo pitempäänkin siellä? Ei sitten varmaan löydy kuitenkaan mitään mistä tutkia. Olisiko vielä tämmöisissä tapauksissa koulutuksessa parannettavaa? Eli ei kajota siihen naiseen ilman että on useampia henkilöitä koko ajan paikan päällä. Mielellään tässä vielä naispuolinenkin tarkkailija. Tukehtukoon vaikka oksennukseensa sillä välin. Koska muuten tulee näitä. Hysteerisiä (kännisiä) ämmiä kyllä riittää. Sehän voi itsekin uskoa että raiskaus on tapahtunut. Ja ehkä onkin, mutta milloin ja kenen toimesta.

Asentakaa ne kamerat. Ihmisten elämistä tässä on kyse.