Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Pasi Lunden
loka 11, 2017, 18.52
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Matkailu
Vastaukset: 454
Luettu: 44222

Matkailu

Luulen, että on säännöllisiä Kiovasta lähteviä Tšernobyl-kierroksia.

Ainakin tämä löytyi: https://chernobyl-tour.com/english/
Pasi Lunden
loka 10, 2017, 15.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Matkailu
Vastaukset: 454
Luettu: 44222

Matkailu

Sagumo kirjoitti:Onko kenelläkään kokemuksia Pripyatista?

Alkaa olla viimeiset hetket, kun rakennuksiin voi vielä mennä romahtamisvaaran vuoksi sisään. Osittain kaiketi nyt jo kiellettyä.
Ei ole tullut käytyä Prypjatissa. Tänäkesäinen ja toistaiseksi ainoa Ukrainan matkamme kulki etelämpänä reittiä RO - Tšernivtsi - Vinnytsja - Lviv - PL.

Ensi kesänä on tarkoitus taas mennä, ehkäpä jokusen päivän kaupunkilomalle Lviviin tai Kiovaan.

Tšernobylissä oleva jättimäinen onnettomuusvoimalan suojakuori lienee myös jonkinlainen nähtävyys, vai onkohan jo liian vaarallista turistin päästä näköetäisyydelle? Voin tarvittaessa vähän kysellä yhdeltä Vinnytsjalaiselta.

Oletko @Sagumo ennen matkustellut Ukrainassa? Mukava maa majoittua ja syödä. Tiet on paikoin :eviL, mutta näemmä niitä korjataan kovaa vauhtia.

Yksi jännä juttu oli, että maasta sai viedä vain kaksi askia tupakkaa per naama, jos autolla oli liikkeellä. Lentäen taisi olla koko kartonki.