Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 4 tulosta

egg
syys 10, 2006, 11.43
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53610

Mika kirjoitti: Toinen vastaavanlainen väri on beige eli beessi eli vaaleanruskea.
niin eli väri joka tunnetaan myös vauvan kakkana... siksi minäkin sitä suosin. :D kröhöm... juu, laatuhuumoria. :)

kiitos julistekommenteista jne.
egg
syys 9, 2006, 12.02
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53610

ööö...piti tehdä editti, mutta tämä postasikin viestin uudestaan. ?!
egg
syys 9, 2006, 11.43
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53610

Mika kirjoitti: Asettelu
Mielestäni pystymainos on parempi kuin vaakamainos, mutta se on vain henkilökohtainen preferenssi, jotkut ovat päinvastaista mieltä. Vaakamainokseen saa kyllä lajinsa nimen isommalla.
tämä on totta. pystysommittelu on aktiivisempi kuin vaaka. siksi julisteet ovat miltei aina pystysuuntaisia. vaakajuliste ei julista kuten pysty.
Mika kirjoitti: Värit
Mustavalkoinen toimii hyvin harvoissa tapauksissa ihan siksikin, että se jää huomiotta. Värit taasen pitää valita toisiinsa ja muihin mainoksiin nähden sopiviksi. Huomiota on herätettävä.
kiinnostavuutta voi hakea muillakin konstein. mustavalkoinen ilmoitus tai juliste on halpa tehdä. mustavalkoilmoitus lehdessä on edullisempi kuin värillinen ja kopiokoneella saa puoli-ilmaitteeksi koko kylän tolpat ja ilmoitustaulut täyteen kurssi-infoja.

väreistä en itse käyttäisi sinistä tai vihreää. ne ovat mielestäni unettavia värejä, joilla ei ole huomionherätysarvoa. sen lisäksi se on todella yleinen väri eikä siten kovin kiinnostava. monet valitsevat ikään kuin alitajuisesti heti ensimmäiseksi sinisen, vaikka muitakin värejä on olemassa. sinistä käytetään tosi paljon esim. lääkepakkauksissa jne. sillä saa helposti sairaalamaisen vaikutelman aikaiseksi. erityisesti vaalensinisellä, kuten tällä potkun ulkoasulla. :D
Mika kirjoitti: Tässä kaikessa pitääkin muistaa kaksi asiaa: mainoksen sijainti ja mainoksen sijainti.
ja koko kannattaa huomioida myös. mitä isompi sen parempi. julisteen tarkoitus on julistaa ja se onnistuu kun juliste on koko seinän kokoinen. että jos rahaa riittää niin ei kannata painattaa mitään pikkuriikkisiä tarroja. :)
egg
syys 9, 2006, 11.31
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53610

voi luoja... tämä on kamalan hankala kysymys sillä graafinen suunnittelu on aina ongelmanratkaisua pahimmillaan. oma vinkkini olisi:

ÄLÄ ANNA NAAPURIN JORMAN TEHDÄ MAINOSTA VAIKKA SILLÄ OLISI KOTONA PHOTOSHOP!

anna homma ammattilaiselle vaikka se maksaisikin. aina ei tosin tarvitse kääntyä graafisen suunnittelun tai manostoimiston puoleen, jotka tekevät suunnittelua 100€ tuntitaksalla. itse esim. teen yleensä satasella koko homman (opiskelen siis alaa ja teen hommia henkeni pitimiksi).

riippuu tietenkin onko se juliste, flyer, paikallislehti-ilmoitus vai mikä. sanoisin kuitenkin, että sillä pitäisi olla huomionherätysarvoa. kuvassa pitäisi myös olla vain kaikki oleellinen ja sommittelun pitää olla hyvä, jotta info löytyy siitä heti. kuva on hyvä olla, koska sillä voi kertoa kurssista tai lajista enemmän mitä pieneen ilmoitustilaan mahtuisi tekstinä. on tärkeää minkälaisen mielikuvan antaa. kuva herättää myös huomiota ja voi olla kiinnostava. mikä tärkeintä, idea kannattaa olla! mieluiten ei kannata käyttää ensimmäistä ideaa minkä saa, koska luultavasti monelle muullekin tulisi sama idea ensimmäisenä mieleen ja se tarkoittaa sitä, ettei kuvassa olekaan mitään erityistä. eli kannattaa miettiä ja suunnitella.

tässä on jotain mun tekemiä julisteita Hipkolle. voitte kertoa mitä mieltä olette. näissä koitin hakea huomionherätysarvoa ja kiinnostavuutta. ajattelin, että 70-luvun kung-fu -leffat ovat cooleja, joten niistä koitin ammentaa henkeä näihin. halusin myös, että kuvat erottuisivat miljoonista muistakin lajijulisteista.Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

tässä vielä yksi aika uusi nuoremmalle väelle suunnattu: :D
Kuva