Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

VVV
heinä 21, 2019, 13.04
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo White
Vastaukset: 79
Luettu: 33279

Defendo White

Ai jestas. Tämäpä erinomaista. Taisipa olla tämän vuoden puolella, kun tuttu lanssari kiroili joutuneensa taas painimaan duunin merkeissä. Olisi kuulemma ollut ihan mukavaa, jos olisi ollut edes jotakin muuta jippoa tilanteeseen, kun puhdas koko (kyseessä siis kaksimetrinen reippaasti urheileva mies).
VVV
maalis 1, 2018, 00.16
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo White
Vastaukset: 79
Luettu: 33279

Defendo White

Eli täysi tohina päällä. Hyvä homma!

Tutun lanssarin kanssa jokunen viesti asiasta vaihdettiin tässä muutama päivä sitten. Ei ollut aiemmin kuullut Whitestä (ei tosin varmaan defendosta ylipäätään). Kuulemma harkinnassa olisi kyllä jonkinsortin voimankäyttökurssi/jms käydä - on siis painimista tullut duunin puolesta.

Lupasin kaverille, että jos kurssi tulee sopivasti vähintäänkin pk-seudulle ja aikataulut vain sallii (hoitaja ja lanssari. Jokainen voi ihan itse arvailla miten tälläisiä aikatauluja saa mitenkään mihinkään arkielämään sopimaan :lol: ) niin voitaisiin yhdessä mennä katsastamaan.
VVV
helmi 21, 2018, 23.50
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo White
Vastaukset: 79
Luettu: 33279

Defendo White

Nostetaan nyt vanhaa, kun tänään tuli kyseinen aihe ensimmäistä kertaa vastaan. Mitäs siis kuuluu nykyään defendo whitelle? Ovatko kyseiset opit lähteneet leviämään, onko kentältä tullut palautetta toimivuudesta, onko koulutuksia tarjolla jnejne?

Aihehan siis koskettaa allekirjoittanutta, koska siviilityöltäni olen hoitaja. Toki täällä pyörivänä olen myös kamppailulajien harrastaja ja esimerkiksi Krav Magaa on takana vuosia - valitettavasti terveydenhoitoalalla se isku kulkusiin on hiiippusen verran ylilyönti, jos vastassa on vaikkapa juuri eläkeiän saavuttanut dementikko.

ps. Tällä hetkellähän käsittääkseni esimerkiksi kaikki sairaanhoitajiksi opiskelijat koulutetaan ainakin pk seudulla MAPA-mallin mukaisesti. Vaikka kyseinen järjestelmä tarjoaakin varsin kattavan arsenaalin puhejudon ja tilanteen de-eskalaation puolesta, koin ainakin henkilökohtaisesti sen tarjoaman fyysisen koulutuksen, noh naurettavaksi (Esimerkiksi siis agressiivista potilasta lähestytään kädet alhaalla, yllättäen tuleva suora lyönti torjutaan kahdella kädellä ja sivuaskeleella. Ja kädet siis kuuluisi suoran lyönnin aikana nostaa ylös, uudelleenohjata lyönti, väistää se ja ottaa se sivuaskel. Tämän jälkeen pakitetaan ja kovaan ääneen huudetaan *ÄLÄ/SEIS/LOPETA/JMS*).