Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Ôari
loka 12, 2015, 12.31
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jussi*M
Vastaukset: 130
Luettu: 29266

Jussi*M

Jussi*M kirjoitti: Treeni vastatuulessa..... en saa tarvittavaa rentoutta ja nopeutta millään irti kropastani. Tuntuu kuin edistystä ei tulisi ollenkaan vaan päin vastoin. Tekemiseni on liian jäykkää ja hidasta, enkä hirveästi saa paikkoja parempaan toimintaan.

Joku joskus sanoi että wado ei vain sovellu kaikille. Olen alkanut uumoilla olenko minä sellainen.... Merkit on kyllä ilmassa.

Kattellaan....Voihan sitä tehdä vaihdoksen vaikka shotokaniin jos tahtoa löytyy ja joku opettaja opettaa mielellään ei liian kaukana.
Minähän en oikein näistä enää mitään tiedä - sorry siitä - mutta omissa mielikuvissani ei Shotokan oikein lukeudu nopeutta tukeviin karate-tyyleihin.

Ehkä ennemminkin Shukokai (josta siis omaan kaukaa historiasta jotain kokemustakin :) )? Muistelen nähneeni uudehkoja videoita joissa välineiden avulla kehittävät räjähtävyyttä...
Ôari
tammi 13, 2012, 12.16
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jussi*M
Vastaukset: 130
Luettu: 29266

Jussi*M

Jussi*M kirjoitti: Aika jännää, että juuri tänään otin nimenomaan tuon judopassin kaikkien muiden joukosta ja katsoin graduointien sivua... mitähän lienee merkitsee tämä sattuma. No, vedetään tämän 26-vuotismerkkipäivän kunniaksi illan wadotreenit erityisellä asenteella 8-)
Niin, sun pitää pyrkiä kokoajan rätteihin kiinni ja heittoa tatamiin :)
Ôari
marras 23, 2010, 15.07
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jussi*M
Vastaukset: 130
Luettu: 29266

Jussi*M

Haluatko että siirrän ne enemmin omaa treeniäsi koskevat viestisi tuolta kiukkariketjusta tähän?