Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 71 tulosta

Tähti
maalis 29, 2011, 19.56
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Lauantai 26.3.2011 Päivätreenit (1h)

Lähdettiin liikkeelle millingillä ja nyppäykset & puikkaukset mukana. Lyötiin pistareihin kaikkia lyöntejä, lisättiin pistarinpitäjälle optio, että voipi lähteä lyömään mouhijärveläistä, johon sitten yritetään keretä reagoida A- torjunnalla. Tästä siirryttiin sulavasti niskalenkistä vapautumiseen. Loppupuolella hapotusta harjoitteella, jossa merkistä kilvellä tyynyyn ja polvia perään. Grande Finaleksi "painetynnyri"- harjoite, jossa tyynymiehiä tasaisesti ympärillä, jotka liikkuvat hitaasti kohti keskellä olevaa suorittajaa samalla kun suorittaja keinoin millä hyvänsä yrittää pitää ne loitolla.

Niskalenkissä tuli ongelmia, kun yritti saada yläkautta, eli perusratkaisulla kaveria maahan, koska meni melkein kaksinkerroin luonnostaan. joten käsi ei riittänyt, mutta eihän siinä, istumaan ja sitä kautta homma klaar.Maanantai 28.3.2011 Jatkon treenit (1h)

Aiheena oli maassa niskalenkki ja siinä toimiminen kummassakin positiossa. Aluksi muutama lämmittelyliike kehonpainohommina ja sitten jo itse asiaan. Enin käytiin läpi niskalenkin pitäjän näkökulmasta hallintahommia, eli position vaihtamista niskalenkistä sivumountiksi ja toisinpäin muutamalla lisäkikalla maustettuna. Sitten siirryttiin tukalassa paikassa olevan asemaan ja siitä poispääsyyn. käytiin kaksi "ekaa" ratkaisua, eli jalka kiinni, taivutus ja siltaus. Toinen ratkaisu, kun kaveri pääsee kokoajan karkuun, päästä kiinni, jalkojen väliin se ja jalalla kiinni. Tätä tehtiin lpoussa sitten painestetummin

Pakko sanoa, että tuli aika avuton olo monta kertaa lpoussa, kun väänsi 20+ raskaamman, painitaustaisen kaverin kanssa. Pari kertaa olin täysin avuton, vaikka mitä yritti. Toki matossa olen heikommillani taitojen puolesta selkeästi, mutta silti. Hyvää treeniä kuitenkin ja toi semmosita sopivaa nöyryytä taas tekemiseen! :) Lisää mattotreeniä tarvitsee hän.
Tähti
maalis 25, 2011, 08.49
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Torstai 24.3.2011 Ht- ja jatkon treenit (2h)

Jatko:

Alkulämmittelyksi suorien lyöntiä "hiitasti" mutta painavasti, nopeaan reagointiin painottaen. Lisättiin siihen pistarin pitäjän mahdollisuus lyödä välillä yksi tai useampi lyönti. Sitten siirryttiin Veitsiuhkaan edestä, jota käytiin läpi askel askeleelta. Lopuksi vielä ampuma- aseuhka edestä, vatsan korkeudella. Mielenkiintoista settiä kaikenkaikkiaan.Ko. veitsiuhkaa on tullut käytyä jo jonkin verran, muta jälkimmäinen oli kokonaan uutta. Taas jäi vähän nälkä aiheista, mutta puheista päätellen nämä toimivat vähän myös teaserina suurleiriä ajatellen. :) Mukavat, vähemmän fyyseset treenit.

HT:

Aluksi otettiin erilaisia liikkumisharjoiteita, kuten esimerkiksi niin, että taistelupari roikkuu selässä repparissa, edessä (repparissa) ja myös pelottavin, eli olkapäillä. Myös muuta jalkojen motoriikkaa ja vastaavaa. Siitä siirryttiin lyömään thai- pädeihin suoria. Erän jälkeen lisättiin mahdolisuus kiertopotkuun. Jatkettiin pädien kanssa ja siirryttiin lähietäisyydelle nujuamaan, tarkoituksena hakea paikkoja kyynärpäälyönneille. Viimeisenä pädien kanssa sitten thai- clinch ja polvia kaveriin. Loppuaika treenattiin Thai- clinchistä vapautumista, jota tukevana harjoitteena käytettiin mm. naamapainia ja erilaisia muita törkytappelun teoriaa käytäntöön sovellettuna.

Huomasin, että mulla on pääsääntöisesti aika hyvä tasapaino tätänykyä. Ei sillä, että se olisi joskus ollut huono. Mutta ehkä olen löytänyt oman Zen- virtani tasapainossa kamppailupuolella. Eipä sillä, se on ehkäpä mieliaiheeni aina ohjaushommissa ja siihen tulee kiinitettyä paljon huomiota joka treeneissä.
Tähti
maalis 24, 2011, 11.42
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Aivan joo, ei S-lukkoa!

Tää into johtuu myös varmaan siitä, kun nyt tuntuu ekaa kertaa pitkään aikaan siltä, että saisi taas treeniputken kuntoon. Yllättävän paljon vaikuttaa katkonaisuus treenikmotivaatioon, kun nyt viime syksystä asti on ollut kaikennäköistä sairastelua yms... Tästä on hyvä jatkaa :)
Tähti
maalis 23, 2011, 19.23
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

17.3.2011 Torstai, Jatkon Treenit (1h)

CT1 tason tekniikoiden kertausta. Otepainia aluksi käyttäen CT1 otteita. SItten potkujen torjuntoja ensin rauhallisemmin ja sitten paineistetusti. Hanskaa käteen ja kypärät päähän. Verbaliikkaa ja erilaisia tilanteita syntyi. Omaan suorituksiin olen suh tyytyväinen. Aika hyvin onnistuin reagoimaan ajoissa ja myöskin tekemään monia erilaisia ratkaisuja. Olen päässyt ehkä pois yhden tekniikan jumista! Ehkä... :) Loppuun vielä tyynynpieksentää ja samaa skenaariota, kuin edellä.


21.3.2011 Maanantai, Jatko treenit (1h)

Alkulämmittelyksi boksattiin "kevyesti", välillä käyttäen vain yhtä kättä ja välillä kumpaakin. Sitten treenailtiin rivellysotteestavapautumista, lähinnä S-lukkoa ja siltausta maassa, kun vihulainen on mountissa. Näistä sitten hyvänä aasinsiltana puukkouhkaan, jossa puukko on jo kurkulla. Treenailtiin aluksi perusteknisesti ratkaisuja ja sitten vähän elävämmin, kun alkoi sujumaan. Lopussa sitten oltiin "pysäkillä", eli uhka tulee yllätätäen. Välillä uhkaaja tulee nopeasti, ettei kerkeä ennakoida, välillä uho alkaa jo matkan päästä, jolloin voi käyttää peruspotkua esimerkiksi.

Olipa mukava käydä näitä uusia tekniikoita läpi! Lopussa jäi kyllä nälkä, kun kolmen ryhmässä piti solidaarisesti jakaa puukkoa kaikille, eikä vain mulle. Mutta kaikenkaikkiaan uhkiin reagoiminen tuntui loogiselta ja ehkä jopa selkäytimestä tietyt jutut. Jee!
Tähti
maalis 14, 2011, 20.37
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

14.3.2011 Maanantai, HT-treenit

Viikonlopun väsymys ilmeisesti oli laittanut pään aikataulut sekaisin, kun luulin meneväni jatko treeneihin, niin huomasin olevani HT_n treeneissä. No eipä sillä väliä. Aiheena oli ranne- ja sormilukot. Väänneltiin ja käänneltiin siinä sittten toisiamme. Nyt on ranteet ja sormet sopivan "irtonaiset" :D Hiki ei tullut, muuten kuin vasta ihan lopussa, kun lyötiin ja potkittiin thai- pädeihin vähän. Tosin ei haitannut, koska viikonloppu oli hiukan hapokas, ja kovinkin fyysiset treenit olisi voineet olla turmiolliset. Eli ei haitannut ollenkaan! :) Torstaina sitten uskaltaa ehkä jopa tuplat ottaa, kun kroppa on varmaan jo palautunut viikonlopun shokista.
Tähti
maalis 10, 2011, 22.43
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

NYt on ollut sairastelukausi meneillään, oikeastaan koko helmikuu. Poskiontelon tulehdusta, nielutulehdusta ja flunssaa. NYt näyttäisi siltä, että alettaisiin olla ehkäpä voiton puolella. Muutama satunnainen treeni on jäänyt taas merkkaamatta, mutta ei voi mitään. Aloitin Viime lauantaina kevyesti ja sen jälkeen on kahdet treenit tullut vedettyä, enkä vieläkään ole kipeä. Eli oliskohan tämä sairastelu nyt tässä tältä erää?

5.3.2011 Lauantaina, päivätreenit

Nämä treenit meni osittain treenatessa ja osittain apuvetona ollessa. Liikkumisharjoitteita, etäisyyden hallintaa, lyömistä ja lopuksi vähänboksausta.

7.3.20100 Maanantai, Jatko- ja HT- treenit

HT- treeneissä käytiin läpi A- torjuntaa, A-torjunnasta väistöä (eli kaveri painaa kättä, niin väistetään ja avitetaan kaveri kaaatumaan), Sprawlia ja lopuksi nykkeilyä niin, että toinen sai yrittää shoottia välillä.

Oma shootti on jostain sieltä syvältä. Pitäisi treenata paljon enemmän sitä, että se lähtisi kutakuinkin sähäkästi edes. Nyt se on lähinnä mallia höyryveturi. Olin suunnilleen puolessa välissä jo naatti, eli kahden viikon vuoteen omana oleminen teki tepposensa.


Jatkon treeneihin osallistuin about puolessa välissä, koska halusin osallistua tilapäisväline- aiheiseen settiin. Hypätessäni mukaan, oli menossa elävä harjoite, joss ensin hyökkääjällä on kassi(potkutyyny) ja hän yrittää sillä murjoa puolustajan. Sitten käännettiin tilanne toisinpäin, el i puolustajalla kassi ja aggressori tulee sieltä mussuttamaan. Lopussa oli tiukkaa sekametelisoppahärdelli, jossa porukka kävi sikinsokin ympäri aluetta, jossa oli kaikennäköisiä tilapäisvälineitä maassa. Merkistä piti napata lähin ja hyökätä. Ne ketkä eivät saanet välinettä, olivat puolustavassa asemassa. Tätä tehtiin muutama kierros vähän eri säännöin.

Tämä meni itseasiassa tosi mukavasti omalta kohdaltani. kohtalaisen hyviä vasteita tuli, eikä mitään maailman pahimpia virheitä tiettävästi tullut. Jopa muutamia omasta mielestäni hyviä ja toimivia ratkaisuja, kuten se, että on antavinaan kassin hyökkääjälle ja samantien hyökkää edestä päin emmentalilla naamaan ja vie maahan. Tai sitten eskalointivaiheessa lyö yhden käden whiplashin (edestä leukaan). Ainakin hyökkääjän reaktiot oli hauskoja ja täysin yllättyneitä.


10.3.2011 Torstai, jatkon treenit

Elävämpää harjoitetta. Aggressorilla pistarit ja soittaa suutaan, jossain vaiheessa joko antaa lyöntipaikan, johon sitten lyödään, tai alkaa myllyttämään, jolloin kilpi ja sitten lyönnit. Sama tehtiin myös toisinpäin, eli ensin lyöntejä pistareihin ja jossain viaheessa pistarinpitäjä alkaa myllyttämään ja siitä sitten kaveri tonttiin. Potkuja tehtiin myös, Alapotku + polvi, peruspotku + polvi, takapotku + peruspotku, sivupotku + polvipotku. Lopussa sitten lyöntejä maassa niin ,että vatsalihaksissa tuntui.

Hyvää perussettiä! Oon viime aikoina kiinnittänyt huomiota etäisyyden hallintaan ja näissä edellä mainituissa treeneissä on tuntunut homma toimivan paljon paremmin, kun on ollut sen kymmenen senttiä lähempänä. Ennen pysyi sillä etäisyydellä, että suorat osui justiinsa suojaukseen, mutta harvoin ylsivät kunnolla oikaan maaliinsa. Nyt kun maanantina vähän nyrkkeiltiin, niin tuntui paljon paremmalta lyönnit ja oli mukava huomata, kun lyönnit osui ja takana oli painetta, eikä vain semmoista hipelöintiä.
Tähti
helmi 1, 2011, 08.32
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Jasså, jos sita taas pistäisi päiväkirjan ajan tasalle.

LAuantai 29.1.2011 Lauantaitreenit

Aiheena potkuja ja lyöntejä, niiden yhdistelmiä, sekä etenkin kantavana teemana asennoituminen uhkaan ja mahdolliseen tulevaan kamppailuun. Myrsky sisälläni, zen- tyyneys ulkopuolella, kunnes myrsky pitää laskea irti tiivistänee ajatuksen suht hyvin. Oli itseasiassa aika terapeuttista, mutta myös kuluttavaa, yrittää pitää ulkoisesti tyynenä, kun sisälle sai jo kunnon puhurin aikaseksi. Sitten sen lipun heiluessa se puhuri pääsi valloilleen pääasiassa potkujen muodossa, jonka vastapuolena oli uhri, jolla onneksi oli tyyny välissä.Maanantai 31.1.2011 tuplat


HT:

Aiheena aggressorin hallinta ja nopea reagointi/ päätöksen tekeminen vihun toimien lopettamiseksi tai ennalta ehkäisemiseksi. Käsien hallinta oli pääosassa tänään. Nousujohteisesti siirryttiin perustekisistä ratkaisuista aina paineistetumpaan ja sovelletumpaan toimintaan. Käytiin läpi samalla myös perusteesejä läpi, eli vaikka kroppa huutaa leipää, niin mielen on pidettävä puolustuskyky ylhäällä.


Jatko:

Jatkettiin puukkouhkahommia, joita viimeksi käytiin läpi. Nyt vähän syvennetymmin ja painestetummin samaa tekniikkaa. Stressitasoja nostettiin ja tilanteen vakavuutta korostettiin. Lopussa sitten pientä mukavaa putkinäkö- ja väsymyssimulointia nasseilla. Kerta toisensa jälkeen tulee aika epätoivoinen olo, kun näitä puukkohommia käydään läpi. Tuntuu niin perhanan vaikealta saada se puukko turvallsiesti vihulaisen hallusta, etenkin kun homma on paineistettu ja itse väsynyt. No, sen takia näitä toistetaankin ääriolosuhteissa. Ja kuten L.K. huomauttikin, väsyneenä mulle tulee kiire ja oikaisen tekniikassa, jolloin huomasin itse ainakin kerran tökänneeni itseäni sillä tavalla, että oltaisiin tarvitta kaksinumeroinen luku tikkejä, tai sitten puinen arkku ja kuoppaan tositilanteessa.
Tähti
tammi 28, 2011, 10.49
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Hyvin mahdollista, että Miika oli noin pitkälle ajatellut asian! Tai sitten se tuli erityistoiveena vaimokkeelta! :D
Tähti
tammi 28, 2011, 08.45
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Torstai 27.1.2011 Tuplausta (2h)

Jatko:

Aluksi kehonpainojumppaa, josta sujuvasti aasinsillalla ylikorostetun voimakkaaseen nyppäykseen ja polvien antamiseen. Nämä esipuheena varsinaiselle aiheelle, eli puukkouhalle edestä. Vaiheittain läpi tekniikka ja samalla käytiin läpi vähän harjoitteluasenteen sekä puukkouhkien teoriaa. Astetta vakavammat treenit, mutta hyvät!


HT:

Teemana kuristus edestä. Aluksi käytiin vapautuminen pystystä vaiheittain. Sitten siitä siirryttiin aikanaan mattoon ja sama uhka niin, että hyökkääjä on puolustajan avoguardissa. Tämä vaiheittain ja hieman eri painotuksin. Loppupuolella sitten harjoitteessa oli mukana toinen vaihtoehto hyökkääjälle; Hyökkääjä sai hyökätä joko kuristuksella tai sitten myllyttämällä puolustajaa, joka odotti selällään silmät kiinni.


Miikalla on näemmä vaiheittain-tekniikka-kausi päällä. Eikä haittaa ollenkaan itseäni, vaikka kahden treenin jälkeen olisi ollut energiaa vaikka kuinka paljon, eli kovin fyysisistä treeneistä ei ollut kyse. Onneksi treenimahdollisuuksia on kuitenkin useamman kerran viikossa ja treenien intesiteetti vaihtelee piristävästi, joten tekniikkapainotteiset treenit ovat vain hyvä asia. Toki myönnän, että tuplien jälkeen oli vähän kierrokset kovilla, kun ei päässyt purkamaan sitä energiaa, jonka oli vapauttanut ennen treenejä. Tämä näkyi unen saamisessa. Eli toisin sanoen, olisi ollut mukavaa jos toiset treenit olisi olleet fyysisemmät, mutta eipä treenejä voi olettaa suunnittelevan tuplaajien ehdoilla... Ellei ole minä :D ! Tosin enpä muista kertaa, jolloin olisi tuplatessa ollut toisen ryhmän aiheena sama, kuin edellisellä, eli meillä on ahkerat ohjaajat!
Tähti
tammi 25, 2011, 10.03
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Maanantai 24.1.2011 Tuplatreenit (2h)

HT- ryhmä:

Teemana oli kättelyotteesta irtautuminen, kummatkin vaihtoehdot. Lähdettiinihan perusteista ja vaiheittain lisättiin materiaalia harjoitteisiin. Lopussa puukkopainia, eli toinen piilottaa puukon johonkin ja sitten polviltaan lähdetään painimaan, kunnes toinen ottaa puukon esille ja sitten siitä mahollisimman vähin vammoin pois. Tässä tuli yksi hyvä onnistuminen, kun sain hyvä kimura-tyyppisen otteen ja sillä väännettyä puukon pois saamatta yhtään osumaa itse. Paistaa se aurinko....


Jatkon treenit:

Lyönti- ja potkutreenit, painottuen enemmänkin kamppailuun. Aluksi boksuasta niin, että puolustaja sai vain väistellä ja torjua sekä käyttää etukättä, sitten lisättiin takakäsi. Tämä meni itseltäni itseasiassa tosi hyvin. Ehkä taistelupari ei ollut vielä kovin kokenut nyrkkien käyttäjä, mutta siitä huolimatta. Sain pidettyä kaverin sopivan etäällä ja varuillaan, koska muutaman kerran sin läpi ihan hyviä musuja. Käytiin läpi muutama hyvä kamppailullinen kikka, kuten vaikka supermanpunch. Nää oli aika hauskoja juttuja ja kiva opetella. Lopuksi sitten otettiin kaikki käyttöön, eli pystysparria. Meni hyvin, mutta viimeisessä erässä alkoi hapottaa sen verran, että meni kyttäilyksi ja vastaiskujen tekemiseksi enemmän. onneksi vastustajakin väsyi nopeasti.

Tosi hyvät treenit, etenkin jatkon treenit oli virkistävä "irtiotto" itsepuolustuskontekstista.
Tähti
tammi 24, 2011, 08.37
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Lauantai 22.1.2011 Lauantaitreenit (1h)

Alussa otettiin vartalosparria ja ympärillä pyöri kaksi +1, joiden tehtävänä oli hakea niskalenkkiä sparraajista. Siitä sitten siirryttiin teknisempään harjoitteluun ko. uhasta vapautumisessa. Hiottiin sitä ns. ykkösvaihtoehtoa. Sitten siirryttiin C-clampin käyttöön, ensin vaiheittain, sitten vauhdikkaammin ja sovellettuna. Lopuksi, ennen loppuharjoitetta, otettiin harjoite, jossa piti hakea tilanteeseen paras sovellus maahanviennistä. LopussaHäröpalloharjoite, jossa uhkaajia tuli määrä X päälle sattumanvaraisesti ja heihin piti reagoida parhaalla mahdollisella tavalla.


Tuossa niskalenkissä vapautumisessa kokeilin varovasti vasemman käden puolelta vapautumista ja kas kummaa, käsi ei heti pompsahtanut paikaltaan. Ei se liike kyllä kovin luonnolliseltakaan tuntunut, mutta ainakin rauhallisesti tehtynä meni ihan ok. pitää tästä lähtien tehdä siltäkin puolela varovaisemmin ja pikkuhiljaa nostaa intesiteettiä, kun alkaa sujumaan. C-clamp meni ihan hyvin ja oli mukava treenata sitä pitkästä aikaa. Sitä tulee itse tehtyä aika vähän, liian vähän.
Tähti
tammi 21, 2011, 20.28
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

L.K. kirjoitti: Palapeli-Miika ollut taas vauhdissa. :D

Ei vaiskaan, kuten sanoit,noi on hyviä kertauksia aina.
Joo Miikalla on nyt ollut viime treenit samantyylisiä pilkkomistreenejä. Ennen näitä oli vuorossa pystynyujuamista ja karhunsyleilyä mm. :) Hyvä niin!
L.K. kirjoitti: Myö yksinkertasemmat ja vähemmän pitkäjänteiset (tai ainakin mie) vedetään sit suoraviivasempaa matskua. :)
Joo, minäkin olen toiminnallisemman ja suoraviivaisemman puolella. Ja multa puuttuu kaiken lisäksi tietotaito, jota teillä on tuommoisen toteuttamiseen. Joten käytetään niitä taitoja joita on, eli perusovellutuksia ja tiukkaa vääntöä!
Tähti
tammi 21, 2011, 08.46
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Torstai 20.1.2011 Tuplatreenit (2h)

Jatkoryhmän treeneissä käytiin kyynärvarsikuristusta vastaan puolustautumista maassa, mahallaan ja selällään. Hyvin pilkottuna ja vaiheittain koko setti läpi. Monta hyvää juttua tuli esille ja käteenkin jäi kivasti. Teknisemmät treenit tällä kertaa, mikä on ihan kiva välillä!

HT-ryhmän teeneissä käytiin taasen läpi jalasta maahanvientiä ja giljotiinista vapautumista. Näissä treeneissä tekniikat myös pilkottiin osiin ja tehtiin vaiheittan. Edelleen hyviä juttuja ja mukava välillä treenata rauhassa ihan perusjuttuja. Tänään on hartia-niskaseutu vähän hellänä kyllä.
Tähti
tammi 20, 2011, 14.22
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Sairastelun jälkeen taas treenikunnossa.

Ma 17.1.2011 Jatkoryhmän treenit (1h)

Potkupainotteisest treenit, jossa käytiin kaikki potkut läpi ensin vähän teknisemmin sitten blokit mukaan ottaen. Lopussa sitten sparria. Hyvät perustreenit.
Tähti
tammi 7, 2011, 18.38
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Tähti
Vastaukset: 116
Luettu: 6823

Tähti

Perjantai 7.1.2011 Omatoimihommia (1h)


Mentiin Mikan kanssa vähän tekemään peruslyönti- ja potkutekniikkaa ja lopuksi muutama erä sparria. Tempo oli sopiva ja ikinä ei ovi lyödä ja potkia liikaa. Sparri meni tällä kertaa itseasassa suhteellisen hyvin, vaikka Mika vanhana ninjana saikin hyviä osumia minuun, mutta sain pidettyä paketin ehkä hieman paremmin kasassa ja näin ehkä kolisi astetta vähemmän. Myös antavana osapuolena homma toimi paremmin kuin viimeksi. Etupotku etenkin on luvattoman laiska. Tai siis palautus siinä. Kiinitin siihen huomiota L.K:n vinkin jälkeen. Siinäpä taas projektia. Tosin tiedän ehkä syyn huonolle palautukselle; Liika työntö potkussa, jolloin tasapaino jää huonoksi, jolloin nopea palautuskin on mahdoton. En muista sanoiko L.K tästäkin, vai tuliko omana huomiona. No se on sivuseikka, pääasia että tietää mitä käydä korjaamaan ja mistä lähteä liikkeelle.