Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

fudo
marras 23, 2016, 21.05
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44918

Puhelimista

Kas! Tuossa OnePlus-uutisessa mainittu, liiketoiminnan kehittämisestä vastaava Rytkönen on karaten harrastaja. Kerran olen tavannut, yhdessä treenannut. Hauska mies. Niin on pieni tämä maailma.
fudo
joulu 30, 2014, 15.33
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44918

Puhelimista

Menin muutama päivä sitten Giganttiin etsimään keittiön hyllykön uumeniin tarkoitettua varapuhelinta; tarkoitus oli hankkia halvin mahdollinen vehje. No, silmiin osui ja mukaan lähti Nokia Lumia 530, joka ei varmaankaan ollut halvin Gigantin puhelimista.

Puhelimessa on muutamia ominaisuuksia, jotka on toteutettu paremmin kuin iPhonessa. On siinä toki paljon heikkouksiakin. Yllättävintä on, että se pystyy komentamaan myös Apple TV:tä. Niinpä tuo Lumia ei päätynytkään keittiön hyllykköön, vaan oleilee sohvapöydällä lämpömittarina, musiikkikirjaston ja Elisa Viihteen ohjaimena sekä satunnaisen excelöinnin ja surffailun alustana.

Melko heikoksi on Nokian brändi kyllä vajonnut, kun noin hyvää puhelinta myydään 49 eurolla...