Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

fudo
marras 2, 2018, 13.03
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Potkunyrkkeily MM - Unkari
Vastaukset: 22
Luettu: 9690

Potkunyrkkeily MM - Unkari

Aivan jotain muuta googlatessani osui silmiini tällainen tulosuutinen:
Potkunyrkkeilyn EM-kilpailut pidettiin 13.–21.10. Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa ja Tampereen Ju-Jutsukoulun Hanna-Riikka Hartikainen oli kisojen ainoa suomalaismitalisti tuoden pronssia naisten K1-otteluiden alle 56 kilon sarjasta.
fudo
huhti 23, 2018, 02.32
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Potkunyrkkeily MM - Unkari
Vastaukset: 22
Luettu: 9690

Potkunyrkkeily MM - Unkari

Hyödynnän tätä vanhaa ketjua, kun en sopivampaa onnistunut löytämään.

Tuossa juuri pojaltani kuulin, että hänen kaverinsa Antti oli voittanut (ilmeisesti nyt viikonloppuna) potkunyrkkeilyn World Cup -osakilpailun tms. Hieman asiaa pojalleni ihmettelin, sillä olen pitänyt tätä Anttia taekwondon harrastajana, on ymmärtääkseni saavuttanut jonkinlaista menestystäkin taekwondossa. Poikani puheista sain sen käsityksen, että potkunyrkkeily on sivulaji. Niin tai näin, kyseessä lienee ainakin jossain määrin kahden lajin taitaja. Antti on koulutukseltaankin kahden lajin mies eli sekä lääkäri että diplomi-insinööri, ellen väärin muista.

Osaako joku potkunyrkkeily- tai taekwondo-tietäjä kertoa jotain täsmennyksiä aiheesta? Antin sukunimi on Rintanen.

Ja Antille lämpimät onnittelut!