Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

ookkerpak
kesä 22, 2010, 22.25
Keskustelualue: Dojang
Aihe: 4 dan -kirjailu vyöhön
Vastaukset: 18
Luettu: 7289

4 dan kirjailu vyöhön

Sabella on mallit 3 daniin asti, sieltä hommasin edelliset. 4 dan onnistuu jos mä löydän mallin jostain. Ni-danista en oo kyselly vielä, nettisaitilla ei ollu mitään ja ymmärsin että uuden kirjaillun vyön hommaaminen onnistuu kyllä mutta vanhan koristeleminen ei välttämättä. No pitää soittaa ja kysyä.

Mulla on ollu sama vyö koko ajan. 3 dan brodeeraus lähti jälkiä jättämättä ja nyt pitäis saada uudet tilalle samaan vyöhön. Ei kai siinä mitään etikettiä ole että aina pitäis hommata uus vyö tai tällälailla apdeitata vanhan koristeita. Mun turhamaisuudestahan tässä on kyse.

Kyse ei ainakaan mun tapauksessa ole raidoista vyön päässä vaan koreankielisestä kirjoituksesta. Raidan kuvaa tuskin tarttis metsästää mistään suomi-korea google translatorin kanssa :)
ookkerpak
kesä 22, 2010, 20.36
Keskustelualue: Dojang
Aihe: 4 dan -kirjailu vyöhön
Vastaukset: 18
Luettu: 7289

4 dan -kirjailu vyöhön

Onko mitään aavistusta siitä mikä firma (Suomessa) tekee tekstin "4 dan taekwondo" koreaksi kirjoitettuna vyöhön? Tai onko kellään koneella kuvaa ko. tekstistä? Ilmeisesti mallista voi tehdä brodeerauksen mutta malliakaan ei tuntuis löytyvän helposti. Netti on kahlattu läpi viimeistä sivua myöten eikä googlen kuvahaullakaan tunnu löytyvän mitään järkevää.

Yritin siis myös kääntää google translatorilla erilaisia hakutermejä koreankielisiksi merkeiksi eikä sekään yllättäen tuottanut tulosta. Foorumeilta ei hauilla löydy mitn, aika ei riitä joka foorumin jokaisen postauksen lukemiseen ja pinna alkaa nyrjähtää. Mun mielestä inhimillinen efortti on käytetty aikoja sitten.

Apua.

En siis aio tilata uutta vyötä, haluan että vanhaan tehdään uus kirjailu.