Haku löysi 1 tuloksen

Hertzyscowicz
huhti 13, 2013, 13.49
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Opettajien voimankäyttö
Vastaukset: 191
Luettu: 27520

Opettajien voimankäyttö

Totte kirjoitti:
Lasse Candé kirjoitti: Lakiin kannattaa vedota tiedottaen ääntään korottaen kaikille läsnäolijoille mitä tulee seuraavaksi tapahtumaan ja että tämä on lain mukaista. Tässä vaiheessa on jo melko todennäköistä ettei tarvitse käyttää voimaa, mutta silti voimankäyttöä lähestyessään kannattaa vielä kommunikoida rauhallisesti lapsen kanssa hanttiinpanemisen seurauksista, eli että lapsi saattaa jopa syyllistyä rikokseen.
Mulle tuli jopa mieleen että mä voisin tuollaisia tilanteita varten kantaa vaikka takin taskussa mukana laminoitua lappua missä on lakiteksti että saa käyttää "tarpeellisia voimakeinoja" jne. Jos näyttää että tilanne ei ratkea puhumalla niin lappu taskusta, siteraataan rauhalliseen ääneen lakia, ja todetaan että jos homma ei toimi niin on kai sitten siirryttävä näihin lainmukaisiin voimakeinoihin.

On vähän sellainen fiilis että jos joutuu pari kertaa viemään jonkun pihalle (tai muuta vastaavaa) niin leikki loppuisi vastaavissa tilanteissa sitten lapun esille ottamiseen.

Eli vähän samansuuntaista ajatusta näköjään ;)
Tuli muualla samasta aiheesta jutellessa esille, että halukkaille opettajille voisi antaa voimankäyttökouolutuksen ja sitten lyödä järjestyksenvalvoja-nauhan hihaan. Sillähän pääsisi näppärästi ympäri väärinymmärryksistä jotka liittyvät opettajan voimankäyttöoikeuksiin.