Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Puni
helmi 19, 2015, 16.37
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Kompressiovaatteet
Vastaukset: 3
Luettu: 1338

Kompressiovaatteet

Noh, lyhyesti voin ainakin sanoa, että läskin kääpiön juoksutreeni pääsi vasta kompressiosukkien myötä kunnolla käyntiin, omien havaintojen (jotka toki voivat olla plaseboa yhtä lailla) perusteella sanoisin, että sekä itse suoritus että sitä seuraavat ja edeltävätkin ajat päivätasolla ovat huomattavasti mielyttävämpiä sukilla kun ilman.

Tällä hetkellä testissä siis Zeropointin tuotteet, varsinaiset sukat sekä (pinkit <3 ) säärystimet. Juoksu ymc hommissa menee sukkaset (toki tuomaroidessa myös), paljasjalkailussa säärystimet.

Seuraavat mielenkiinnon kohteet ovatkin sitten prässishortsit ja byysat, rikastumista odotellessa. Myös noita paitoja olen katellut, mutta jotenkin tuntuu ahdistavalta (kokeilematta), että hengitystä vieläkin vaikeutetaan. Makkarankuori on toki ajatuksena vähän parempi kuin tukikorsetti, jota piti takavuosina selän takia pitää.

Summa summarum, onko lääke paha jos se toimii, miksi nay-sayersiä ylipäänsä kiinnostaa? Okei, ei tästä ole pitkä aika kun Vibram Fivefingers otti rajusti käkättimeen perustelemattomien terveysvaikutusväittämien takia, mutta silti... Maassa, jossa lääketieteen harjoittaminen on luvanvaraista (teeppä trage liikenneonnettomuuspaikalla ilman leimoja -> linnaan), kaikki kai on mahdollista, täällä lintukodossa vaan rypistellään kulmia ja paheksutaan, oletan?