Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

bodyguard
tammi 6, 2012, 22.48
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: RBSD-harjoittelua
Vastaukset: 42
Luettu: 13392

RBSD-harjoittelua

Tuli tuosta mieleen että joku vuosi takaperin kun Hock Hochheim oli Suomessa niin hänellä oli myös jotain vastuuvapausplanketteja mukana jotka olisi pitänyt allekirjoittaa ennen leiriä :D
bodyguard
helmi 12, 2007, 13.41
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: RBSD-harjoittelua
Vastaukset: 42
Luettu: 13392

Re: RBSD-harjoittelua

Rawson kirjoitti: Paha paikka noin kapea kuja. Lisäksi hyökkääjät oli niin valppaana, että väliinjäänti näytti hyvin todennäköiseltä. Miten olisit toiminut tuossa?
Hmm... tietysti tästä kotikoneen äärestä on helppo viisastella, mutta kaveri oli kolmen metrin päässä kun nuo hyökkääjät alkoivat kääntyä kohti. Itse olisin pyrkinyt suorittamaan taktisen perääntymisen :?
Yamazu kirjoitti: Ja ehkä haluttiin esittää tuota hyökkääjän tuhoamista? Muistan myös jossain kohdassa jossa hyökkääjä joutui perääntymään puukon kanssa jostain osumasta, niin puolustautuja taisi jäädä valmiusasentoon odottamaan vaikka takana oli hyvää pakotilaa.
Meni pointin vierestä. Vaika tarkoituksena olisikin hakata molemmat maanrakoon (mikä tietty on vähän outo tavoite skenuharjoitukselle) niin kahta vastaan on silti helpompi tapella silloin kun ne on peräkkäin
bodyguard
helmi 12, 2007, 00.10
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: RBSD-harjoittelua
Vastaukset: 42
Luettu: 13392

Re: RBSD-harjoittelua

Rawson kirjoitti: " onclick="window.open(this.href);return false;

En löytänyt haulla. Kivalta näytti poikien treenit ja osittain tutultakin. Lopputekstit selvittivät asian.
Muutamia huomioita:
- eka kohtaus, jossa 2vs1 tilanne, puolustautuja käveli suoraan näiden kahden henkilön väliin
-Toinen 2vs1 tilanne ajassa 1:25, suunnilleen sama juttu, puolustautuja lähtee ohittamaan toisen hyökkääjän suuntaan ja jää kahden väliin
-Ajassa 1:50 veitsihyökkäyksessä puolustautuja luopuu veitsikäden kontrollista ja käy molemmin käsin hyökkääjän päähän kiinni :shock:
-Taas kohdassa 2:25 2vs1 tilanteessa puolustautuja ei yritä lainkaan liikkua niin että hyökkääjät olisivat peräkkäin, vaan liikkuu aina niin että hyökkääjät ovat vierekkäin

Tuli muuten sellainen tunne että Shredderiä haettiin joka tilanteessa, vaikka olisi ollut muitakin vaihtoehtoje (myös sellaisissa tilanteissa joissa sen hakeminen oli erittäin vaikeaa)

Tuosta baarirähinästä tuli mieleen että kuka siinä puolustautui ja ketä vastaan. Taisi kyseessä olla ennemminkin tappelu kuin ip-tilanne :?

Tuolla veitsivideolla oli muutamassa kohtaa kunnon GT meininkiä :finga: