Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

bodyguard
maalis 8, 2010, 02.52
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Modern Army Combatives
Vastaukset: 10
Luettu: 9726

Modern Army Combatives

Mitä, eikö BJJ sovikkaan sellaisenaan taistelukentille? Tätähän ei kukaan olisi arvannut kokeilematta.

Army Revising its Combatives Handbook
Until now, Level I and II Combatives training focused on ground fighting. But the new Level I and II training will include punching, kicking and grappling by Soldiers in “full battle rattle,” Lopez said.

“They’re trying to incorporate more stand-up, more full-gear fighting in Level I and Level II,” he said. “Weapons fighting is becoming more important [in the early stages of Combatives training].”
bodyguard
joulu 18, 2009, 10.15
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Modern Army Combatives
Vastaukset: 10
Luettu: 9726

Modern Army Combatives

Mjölnir kirjoitti: No, tärkeintä on, että treenataan. Kuten meilläkin Suomessa opetetaan varusmiehille sotilaspainia ja rynkkyjumppaa
Niin, ja sahlyakin.

Onhan tuokin tietysti totta mutta nyt on kyseessa ammattisotilaat niin kai sita toisen vahingoittamistakin voisi opetella?
bodyguard
joulu 18, 2009, 09.44
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Modern Army Combatives
Vastaukset: 10
Luettu: 9726

Modern Army Combatives

Joo, tota videota yritin aiemmin ettia Jasselle mutten loytany. Siis ihan BJJ:tahan tuo ensimmainen osio on. Juttelin yhen jenkkiarmeijan "lahitaistelu" kouluttajan kanssa ja sen koulutus hommaan oli purppuravyo bjj:sta (ei tainnu ihan samaa tasoa olla kuin purppurat esim. Suomessa :lol: ). Perustelu tolle hommalle on jotain tyyliin etta se on kivempaa sotilaille alkuun tms. :rolleyes:

Tuohan on tosiaan vaan siis US Armyn hommia, Merijalkavaella on joku Magatyyppinen ratkasu (en oikeasti tieda perustuuko se Magaan mutta kun maastohousut jalassa potkitaan munille ja lyodaan silmiin niin se on mun kirjoissa magaa), laivastossa varmaan opetellaan lyomaan kasilaukulla ja ilmavoimissa ei muutenkaan tarvi tapella ellei lentajatoveri kovasti vastustele aanaalipenetraatiota.

En ite kylla tota systeemia suosittelis edes millekkaan poliiseille yms. saatikka sotilaille.