Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

bodyguard
joulu 10, 2008, 13.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lepoa vai laiskuutta?
Vastaukset: 31
Luettu: 1541

Lepoa vai laiskuutta?

Mika kirjoitti: Ja pidemmälle vietynä: Milloin huvittamisen puute on merkki siitä, että pitäisi joko pitää pidempi tauko tai vaihtaa lajia edes väliaikaisesti?
Itse olisin sitä mieltä että jos vielä treenien jälkeenkin on sellainen olo että ei kiinnosta ja turhaan tuli tultua niin kannattaa pitää taukoa. Ja jos ei millään nappaa tauon jälkeenkään niin kannattaa miettiä että nappaisiko joku muu juttu. Harrastuksesta kun on kyse niin on aika hölmöä harrastaa sellaista hommaa mikä ei kiinnosta. Ukkolat ja Leonidakset erikseen.

Toki se innostus voi syntyä monella muullakin tavalla, esim. määrittelemällä omat tavoitteensa uudelleen, vaihtamalla treeniporukkaa jne. Joskus se into voi syttyä hyvinkin pienestä asiasta. Monia ratkaisuja kannattaa ainakin miettiä jos ei nappaa ja pitää vaikka sitä taukoa koko loppuelämänsä. Onhan sitä aikaa.
bodyguard
joulu 10, 2008, 08.57
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lepoa vai laiskuutta?
Vastaukset: 31
Luettu: 1541

Lepoa vai laiskuutta?

Elina kirjoitti: Omalla kohdallani suht jatkuva (kestää useamman päivän), voimakas väsymys on yleensä merkki siitä, että elimistö on syystä tai toisesta kuormittunut (sairastuminen, työ...). Tällöin tulee pidettyä lepoa liikuntahommista, koska ei yksinkertaisesti jaksa.
Itse pyrin välttämään tätä siksi että ensinnäkin olen lähestulkoon aina voimakkaasti väsynyt ja toisekseen, henkinen väsymys pahenee vaan jos ei liiku. En tiedä onko ihan kaikkein viisainta mutta ei sitä vaan jaksa himassa maata.